avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1003 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Mutare in alt oras
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Mutare in alt oras

Buna ziua, angajatorul inchide punctul de lucru din orasul unde lucrez eu si ma obliga sa imi iau tot concediu in zilele de preaviz, avand in vedere ca eu doresc sa imi fie platite zilele de concediu, ma ameninta ca in perioada preavizului ma trimite in alt judet la un alt punct de lucru care il are. Este posibil asa ceva fara voia mea ? ce poate face in cazul in care refuz ?
Cel mai recent răspuns: Andrei Dima , utilizator 19:53, 29 Iulie 2018
Da, poate face asa ceva, folosind delegarea sau detasarea.
In cazul in care eu refuz lucrul acesta, ce se poate intampla ?
Delegarea/detasarea este o măsură obligatorie pentru salariat, a cărei nerespectare poate atrage răspunderea disciplinară a acestuia, inclusiv desfacerea contractului de muncă.
am inteles, ma gandeam avand in vedere ca am primit deja o instintare prin care la sfarsit este mentionat famtul ca ""societatea nu dispune de alte locuri de munca vacante"" nu au posibilitatea sa ma detaseze in alt judet

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariat refuza delegarea alina.mares alina.mares Buna ziua, Am urmatoarea situatie:Firma are 3 puncte de lucru, la unul din punctele de lucu ( Constanta),nu mai avem nici o lucrarea de executie, personalul ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am născut in data de 16.03.2023 și după ce am terminat ... Anna.Suciu Anna.Suciu Buna ziua. Am născut in data de 16.03.2023 și după ce am terminat concediu postnatal in 07.06.223 m-am întors la serviciu, tatăl copiilor intrând in ... (vezi toată discuția)
Refuz delegare la alt punct de lucru dariedaniela dariedaniela Bună Ziua, as dorii sa știu, dacă refuz sa fiu delegata la un alt punct de lucru, în alt oraș o luna de zile fata de orașul în care lucrez acum ce îmi ... (vezi toată discuția)