Conform OU 77/2013 :
3) Structura functionala a autoritatilor si institutiilor publice prevazute la alin. (1) trebuie sa respecte urmatoarele cerinte:
a) pentru constituirea unui birou este necesar un numar de minimum 5 posturi de executie;
b) pentru constituirea unui serviciu este necesar un numar de minimum 7 posturi de executie;
c) pentru constituirea unei directii este necesar un numar de minimum 15 posturi de executie;
d) pentru constituirea unei directii generale este necesar un numar de minimum 25 de posturi de executie.
-----atunci o structura functionala dintr-o institutie publica care functioneaza cu 1, 2, 3 persoane...ce denumire generica va purta?
Suntem institutie publica, finantata integral din venituri proprii, am primit alocatii bugetare pentru reabilitarae unei cladiri. Intrebarea mea e daca se poate face reabilitarea in regie proprie, cu forte proprii?
tatal meu, Precup Ioan, nascut in 28/02/1938, este pensionar din anul 1994, la limita de varsta, cu o vechime completa . Are 37 ani vechime din care 18 ani si trei luni in grupa II-a. Nu a beneficiat de majorarea pensiei, conform legii privind gr.I si gr.II de munca, conform precizarilor date de premierul Emil Boc, incepand cu luna ianuarie 2011 vazand ca nu beneficiaza de aceasta indexare ne-am adresat casei de pensi Mures unde apartinem si am constatat ca in evidentele lor nu apare cu gr II-a de munca, de la pensionare pana in prezent nu s-a tinut cont de grupa de munca desi i se cuvenea un anumit procent pt. aceasta, din carnetul de munca reies clar ani lucrati in gr Ii. Inafara de a primi drepturile din luna urmatoare din care s-a constatat greseala (cum am fost instiintati de casa de pensii) mai avem vre-o sansa sa ne primim dreptul cuvenit, retroactiv, pe ani in care nu am primit acest drept???? Va multumesc anticipat.
Multumesc, CIM se inregistreza? (ma gandesc in ideea de a le intocmi retro s-au facut remuneratii doar pe baza deciziei ordonatorului de credite, fisei postului si a pontajului, fara a exista un act aditional).