avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1119 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... Reabilitarea cladirilor cu forte proprii
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

Reabilitarea cladirilor cu forte proprii

Suntem institutie publica, finantata integral din venituri proprii, am primit alocatii bugetare pentru reabilitarae unei cladiri. Intrebarea mea e daca se poate face reabilitarea in regie proprie, cu forte proprii?
Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 16:13, 14 Noiembrie 2012
Desigur dar cu respectarea prevederilor legale (legea 50/1991privind autorizarea executarii constructiilor si unele masuri pentru realizarea locuintelor, cu modificarile si completarile ulterioare).

Si altii au facut:
reabilitarea unui camin cultural :
[ link extern ]

lucrari de reparatii :
[ link extern ]

reabilitarea si modernizarea unor scoli :
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Creditare societate STEFAN ALINA STEFAN ALINA O SC (platitoare de TVA) a construit in regie proprie un bloc de locuinte pt.vanzare. Unul din asociatii societatii ar dori sa achizitioneze un aartament din ... (vezi toată discuția)
Reducere impozit Melanka Melanka Buna ziua!! Pot cere ajutor de stat pentru plata impozitului pe cladire deoarece este o investitie Sapard inregistrata la valoarea reala si conf.Cod fiscal ... (vezi toată discuția)
Cota redusa de 5% la apartamente construite prin anl j_joe45 j_joe45 In 2007 am incheiat un contract de constructie a unui apartament prin ANL.Livrarea se va realiza in anul 2010.Va rog sa-mi spuneti daca in momentul livrarii ... (vezi toată discuția)