Buna ziua. Dacă sunteti amabili as dori sa știu dacă trebuie sa mai fac Partajul fiind divorțat și fosta soție a decedat din Mariajul nostru rezultând un copil care la ora actual e sub tutela mea deplina data de instanța
Ma scuzati ca nu am fost atent cand am scris primul mesaj si autocorectorul in loc de partaj am scris etaj. Era vorba ca după divorț nu am făcut partajul cu fosta sotie
Buna ziua. Am găsit articolul dv. si as dori daca se poate sami dati si mie un raspuns la următoarea întrebare. Am o casa dobândită prin moștenire de la bunica mea in care in actul de vanzare cumpărare a existat o clauză de îngrijire a bunicii mele ea a murit în 2001 dar nu asta e problema ci alta, in momentul cand am dobândit actul casei eram căsătorit și am fost obligat de către notariat sa aduc si sotia sa o trec pe actul casei. Intre timp am divorțat din 2008 si nu am făcut la etajul casei,din căsătoria noastră a rezultat o fetiță care in momentul de față este sub creșterea mea fiindca mamă ( fosta sotie) a decedat in2015. As dori sa stiu daca in afara de fetiță mea mai poate veni altcineva la partaj din partea fostei sotii.
Lucrez in strainatate si anul acesta in septembrie imi expira permisul de conducere in luna septembrie,eu ajung in aprile il pot schimba mai devreme adică cu cinci luni mai devreme
Am o amenda de 10 ani si tocmai acum m-am trezit cu poprire pe conturi si cu obligatia de a plati amenda sa mi se ridice poprirea. Din cate stiu dupa 5 ani se prescrie si ar trebui sa nu mai existe. amenda nu este de circulatie este data de catre vama. eu fiind in strainatate nu am primit nici o instiintare despre aceasta poprire. acum sunt acasa si nu imi pot folosi contul pentru ca este blocat