avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 897 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis

Lucrez in strainatate si anul acesta in septembrie imi expira permisul de conducere in luna septembrie,eu ajung in aprile il pot schimba mai devreme adică cu cinci luni mai devreme
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 22:36, 20 Decembrie 2018
Legea nu va obliga sa schimbati pdc -ul la data D, ora O, minutul M si secunda S.
Faceti cele necesare si motivati in scris.
Ultima modificare: Joi, 22 Noiembrie 2018
Demos, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti preschimba permisul de conducere la orice data, dar inaintea datei expirarii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preschimbare permis conducere inainte de termen popo_acas popo_acas Buna ziua , Permisul meu expira in 2016 , dar vreau sa il schimb acum . Problema care o am este ca nu vreau sa platesc taxa si la ghiseu cind ajung [este ... (vezi toată discuția)
dovada inlocuitoare permis spaniol expirat ? cristiangheorghe1985 cristiangheorghe1985 buna ziua,am obtinut permisul in Spania si imi expira la data de 21.05 2018. Intrebarea este daca pe timpul procesului de verificare primesc dovada ... (vezi toată discuția)
Permis de conducere ClenciuConstantin ClenciuConstantin Buna ziua! Detin permis de conducere model emis in 2007 si doresc sa-mi raspundeti daca pot circula fara probleme, in acest an, in tari din UE sau tranzit ... (vezi toată discuția)