avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 248 soluții astăzi
Forum Activitate pcdan

Activitate pcdan

LEGE nr.246 din 18 iulie 2005 cu privire la asociatii si fundatii
"Art. 23. - (1) Hotararile luate de adunarea generala in limitele legii, ale actului constitutiv si ale statutului sunt obligatorii chiar si pentru membrii asociati care nu au luat parte la adunarea generala sau au votat impotriva."

tradus inseamna ca sunt obligatorii numai cele care sunt:"in limitele legii, ale actului constitutiv si ale statutului" si implicit pe celalante nu le iau in consideratie.Asa ca o hirtie A4 intitulata Hotarire a adunarii generale care "produce" o lista care se afiseaza la "scara" nu este "obligatoriu" sa o achit cita vreme am dovada ca a fost incalcat ceva prevazut expres in statut ,lege sau act constitutiv si nu au decit sa ma dea in judecata ca nu vreau sa aplic o hotarire care incalca legea.
M-am adresat primariei de ma dor degetele intrati pe [ link extern ]
si gasiti un subcapitol :"Serviciul Relatii cu Asociatiile de proprietari (SRAP)" acesta functioneaza la primarie. Problema este ca cea care ancheteaza cazul este exact inspectoarea care nu a gasit nereguli la A.P.162 deci ar trebuie sa se "certe" pe ea si este mai greu. A.G. nu a reusit sa se faca nici macar la constituire.Iar despre "propietari" credeti ca numai la Bucuresti sunt din cei care "functioneaza" dupa principiul:"Noi muncim nu gindim?".Cititi subcapitolul:"Viata mea in bloc" si pe urma mai vorbim.
Cine are timp si nervi de otel sa intre pe linkul; [ link extern ] >