avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 256 soluții astăzi
Forum Activitate shoane

Activitate shoane

In contractul de credit e mentionata obligativitatea imprumutatului sa achite o polita facultativa. Polita a fost create prin banca si timp de 3 ani a fost achitata prin debitarea contului. Ma aflu acum in situatia in care nu mai am polita platita, datorita faptului ca banca nu a mai debitat automat. Este culpa bancii neplata politei sau este a mea?

shoane a scris:

Art. 35. –
(2) Participantii la trafic sunt obligati ca, la cererea politistului rutier, sa inmaneze acestuia documentul de identitate sau, dupa caz, permisul de conducere, documentul de inmatriculare ori de inregistrare a vehiculului condus, documentele referitoare la bunurile transportate, precum si alte documente prevazute de lege.

Unde se gaseste aceasta cazuistica?

Asa cum ziceam mai sus, eram curios in cazul categoriei B care articole sau legi specifica necesarul documentelor,

Ca exemplu a ce incerc sa gasesc;

In cazul categoriei B plecand de la Art. 35 (2) + Art. n + Art. z ele impreuna stabilesc lista de documente care trebuiesc prezentate politistului.

Un coleg mentiona acest sau, dupa caz, ca fiind motivul pentru care poti contesta orice amenda de lipsa permis conducere.
Asta am dedus si eu ca e motivul formularii, dar in lege nu am gasit o formulare care sa faca referire catre acest articol.
Art. 35. –
(2) Participantii la trafic sunt obligati ca, la cererea politistului rutier, sa inmaneze acestuia documentul de identitate sau, dupa caz, permisul de conducere, documentul de inmatriculare ori de inregistrare a vehiculului condus, documentele referitoare la bunurile transportate, precum si alte documente prevazute de lege.

Unde se gaseste aceasta cazuistica?