avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 261 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Neplata Polita Facultativa Prima Casa
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Neplata Polita Facultativa Prima Casa

In contractul de credit e mentionata obligativitatea imprumutatului sa achite o polita facultativa. Polita a fost create prin banca si timp de 3 ani a fost achitata prin debitarea contului. Ma aflu acum in situatia in care nu mai am polita platita, datorita faptului ca banca nu a mai debitat automat. Este culpa bancii neplata politei sau este a mea?

Alte discuții în legătură

Neplata prima de asigurare inclusa in rata eliadib eliadib Buna ziua. Sunt indignat de modul in care suntem tratati de catre banci - niste camatari cu acte in regula. Saptamana trecuta in urma unei furtuni ce mi-a ... (vezi toată discuția)
Polita de asigurare de viata, atasata creditului, anulata din culpa bancii??? pacurar pacurar Va rog sa-mi raspundeti: In cazul unui credit pt. cumparare locuinta, cu asigurare de viata atasata, care a fost anulata, ne putem indrepta impotriva bancii? ... (vezi toată discuția)
Neplata asigurare casa prima casa i fulminator fulminator Cum spune si titlul, este vorba de neplata asigurarii obligatorie a apartamentului meu luat prin Prima Casa (este in jur de 70E). M-am decis sa nu il mai ... (vezi toată discuția)