Va multumesc pt informatii;dar tot as vrea sa stiu daca in singurul contract care era pe perioada mai-iunie 2017 scrie ca "se prelungeste(dar nu scrie automat)pe perioade similare daca nu se anunta cu 15 zile inainte",inseamna ca daca nu s-a anuntat cu 15 zile inainte el continua tot pe 2 luni? ca de asta se leaga proprietarul ca motiv de a nu-mi restitui garantia,desi tot in contract scrie ca "incetarea contractului inainte de perioada pt care a fost facut(adica mai-iunie)atrage pierderea garantiei"; dar eu nu am plecat inainte de acea perioada..Sau pt prelungire trebuia un act aditional sau un nou contract scris si semnat si de mine ca si pt faptul ca a marit chiria de 2 ori in luni consecutive?Si cum pot afla daca a inregistrat contractul la anaf?Imi cer scuze daca ma repet,dar chiar as vrea sa se rezolve cumva ca pana la urma e vorba de bani munciti si e de neacceptat sa nu mi se inapoieze mai ales ca am fost un chirias corect.
nu stiu sigur nici daca a inregistrat contractul la anaf.Cand a fost facut nu s-a scris si nu am primit nici nr de inregistrare al contractului,nici copia cu exemplarul incris la anaf cu nr si stampila.L-am facut pe 2 luni:mai-iunie anul trecut si scrie in el ca "se prelungeste(dar nu scrie automat)pe perioade similare daca nu se anunta cu 15 zile inainte".Pt prelungire peste cele 2 luni nu trebuia un act aditional sau un nou contract? Mi-a si crescut chiria de 2 ori in 2 luni consecutive.Avea dreptul sa faca asta fara un nou(sau noi)contracte incheiate si semnate de ambii in care sa se scrie noul pret si sa se inregistreze la anaf pt a calcula impozitul potrivit noii sume? Va multumesc anticipat pt raspunsuri
cum pot recupera garantia platita proprietarului ce nu vrea sa mi-o dea?Am platit la zi intretinerea,facturile.Am plecat de 1 luna si proprietarul nu vrea sa mi-o dea.