Ce implica o analiza CEDO si cum se poate face ?
In apel mi s-a respins tot ce am contestat. Nu stiam ca legea se interpreteaza chiar de catre judecatori. Stiam ca legea e lege si trebuie respectata, dar cand vezi interpretari penibile sa dai nulitati relative pe incalcari flagrante ale legii si dau un mic exemplu, proba luata ilegal si depusa la dosar. Ma refer la violare de corespondenta... E strigator la cer in ce hal a ajuns justitia din Romania.... Dosare ce se judeca fara nici macar o proba, facute doar pe suspiciuni si declaratii fara probe aduse... Trist in ce hal am ajuns. Bataie de joc...
Deci practic indiferent de decizia instantei de apel acum, nu mai am cale de atac... Ce implica o sesizare CEDO, cu ce m-ar ajuta ? Cu ce ma ajuta in acest proces care urmeaza sa se duca pe fond daca imi respinge iara contestatiile... Eu din ce am vazut se doreste trimiterea mea pe judecata de fond cu orice pret. Inclusiv am aratat in apel abuzurile facute, in ancheta s-au inlaturat, neluare in seama a unor probe depuse de mine, in rechizitoriu nici nu se pomeneste de acele probe, sunt date inexacte trecute in rechizitoriu si mai mult acte procedurale depuse fara instiintarea mea desi aveam hartie in acest sens depusa la dosar de peste un an de zile... Sa mai spun si ca avocatul denuntatorului am aflat ulterior, este condamanat la 4 ani cu suspendare tocmai pentru fapte similare cu un politist si acum e in ultim apel la ICCj ?!!! De ce instantele judeca numai dupa rechizitoriu si nu citesc dosarele ? Care mai este rolul camerei preliminare atat timp cat in dosar nu exista nici o proba concreta, nimic, toata acuzarea este pe suspiciuni interpretate aiurea pe un denunt si pe declaratii smulse la modul abuziv cu amenintari de martori etc etc, nu stiu ce sa mai cred... In ce tara traim ?!!!
Buna ziua.
Doresc sa stiu daca se poate face recurs la camera preliminara la ICCJ.
Mentionez ca am facut un apel la tribunal pentru camera preliminara pentru care inca astept pronuntarea. Ca si la judecatorie ma astept la o hotarare ce cu siguranta nu va fi ok atat timp cat la suspiciunile ridicate in loc de nulitate absoluta cum spune legea se da nulitate relativa pentru niste motive penibile. Deci va rog, doresc neaparat sa stiu daca pot face recurs la ICCJ pentru camera preliminara. Multumesc