avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Activitate floris187

Activitate floris187

Buna ziua.Sunt angajat de 10 ani la o multinationala .Acesta lucreaza pe baza de contract cu o alta firma pt care presteaza servicii..Contractu lor cu firma beneficiara a acestor servicii expira peste o luna si nu va fi prelungit.Asa ca cei 200 de angajati nu vor mai avea de munca.intrebarea este: ce drepturi as avea peste o luna cand le expira lor contractul si practic nu vor mai avea nevoie de serviciile mele pt ca practic ei au pierdut clientul si sigur nu or sa gaseasca alt client intr-o luna pt a putea sa imi asigure mie un salariu si un loc unde sa muncesc.In afara de somaj as avea dreptul la ceva compensatii banesti?
Buna ziua.Eu luna trecuta am avut 8 ore suplimentare si o zi in care practic nu am fost la munca deci practic am absentat nemotivat nu conteaza motivele.Luna aceasta angajatorul meu are o practica,daca ai,sa zicem, 2 zile lucrate suplimentar adica 16 ore suplimentare si ai si 2 zile in care ai fost absent nemotivat la finalul lunii orele suplimentare iti sunt transformate in ore normale adica cele 16 ore devin ore normale.Iti iei salariul intreg dar nu iei bonul de masa.Normal nu ar fi sa iti taie 16 ore din norma lunii si sa iei mai putini bani la salariu dar sa ti se plateasca orele suplimentare?multumesc si astept un raspuns