avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 673 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract individual de munca nedeterminat incheiat din ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract individual de munca nedeterminat incheiat din vina angajatorului

Buna ziua.Sunt angajat de 10 ani la o multinationala .Acesta lucreaza pe baza de contract cu o alta firma pt care presteaza servicii..Contractu lor cu firma beneficiara a acestor servicii expira peste o luna si nu va fi prelungit.Asa ca cei 200 de angajati nu vor mai avea de munca.intrebarea este: ce drepturi as avea peste o luna cand le expira lor contractul si practic nu vor mai avea nevoie de serviciile mele pt ca practic ei au pierdut clientul si sigur nu or sa gaseasca alt client intr-o luna pt a putea sa imi asigure mie un salariu si un loc unde sa muncesc.In afara de somaj as avea dreptul la ceva compensatii banesti?
Ultima modificare: Marți, 21 Ianuarie 2020
floris187, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:19, 21 Ianuarie 2020
Compensatii banesti puteti primi numai daca sunt prevazute in contractul colectiv de munca sau contractul individual de munca.
Buna ziua,
Aveti dreptul la alte compensatii, in afara de somaj, doar daca acestea sunt prevazute in Contractul dvs. de munca, Contractul colectiv ( daca exista), Regulament/orice act la nivel de angajator care sa prevada asta.
Daca nu exista...
Nu are obligatia de a va asigura un salariu si un loc de munca unde sa lucrati ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salarii compensatorii crysstyna crysstyna Buna ziua! In urma restructurarilor la o societate comerciala s-a acordat salar compensator echivalent cu suma salariilor pe un an. Aceste salarii sunt ... (vezi toată discuția)
Salarii compensatori ContSters240641 ContSters240641 Buna, Lucrez la o firma de 5 luni si am fost anuntata de inchiderea magazinului de la 1 martie. Acestia ne-au oferit somaj, dar eu nu pot sa beneficiez de asa ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, sunt angajat intr o multinationala pe postul de consilier ... Arcimboldo Arcimboldo Buna ziua, Sunt angajat intr o multinationala pe postul de consilier client voce si proiectul pe care lucrez se inchide. Mi s au propus niste proiecte ... (vezi toată discuția)