toate actele trebuiau predate contabilului de catre angajator si depuse la ITM insa a aparut un conflict intre cei doi si dau vina unul pe celalalt. Important este ca nu imi gasesc cartea de munca.
Va multumesc pentru raspunsuri
Daca din 1994 si pana in 2002 am lucrat intr-o unitate militara trebuie sa ma adresez acelei unitati sau inspectoratului?Nu stiu daca unitatea militara mai este in Iasi
angajatorul nu mi-a depus cartea de munca si acum e o disputa intre el si contabil. In perioada 01.10.1994-01.06.2002 am lucrat in aceeasi institutie. Ma ajuta asta cu ceva avand in vedere ca din 2001 nu mai e nevoie de nici o adeverinta de vechime?
buna ziua,
de ce contra cost? e vina lor ca mi-au ratacit cartea de munca, nu a mea sau a angajatorului.
Am fost la ITM si mi-au spus ca imi pot da o copie la contractul de munca, pe baza unei cereri si dureaza maxim 30 de zile, insa nu mi-au cerut nici un ban.
cu stima, geanina hujei
la ITM nu mi-au gasit cartea de munca, mi-au spus ca angajatorul nu a depus-o, insa angajatorul imi spune ca , Contractul de munca, este inregistrat cu data de 10.05.2010. Cei de la ITM imi pot da o copie de la contractul de munca?
buna ziua
lucrez intr-un salon de coafura cu contract de 4 ore pe zi si sunt platita la procent din incasari.
Intrebarile mele sunt urmatoarele:
1.cum pot obtine exemplarul 3 din contractul de munca in conditiile in care angajatorul nu doreste sa mi-l dea
2. cum pot afla daca imi sunt platite contributiile la stat, tinand cont de faptul ca, angajatorul imi opreste din salar contravaloarea cartii de munca
3. ce semne de intrebare ar trebui sa-mi pun in conditiile in care angajatorul nu imi da sa semnez stat de plata?
cu stima, geanina hujei
as dori sa stiu cum se procedeaza in momentul in care se sparge o teava de apa in bloc si proprietarul nu este de gasit. Mentionez ca s-a spar teava de apa calda la etaj 4 si apa calda a fost inchisa de la subsol insa administratorul spune ca nu gaseste proprietarul si ca nu stie nimic nici despre chiriasi si ca situatia aceasta poate dura luni. as vrea sa aflu daca exista vreo posibilitate de a da de proprietar (habar nu am poate cu ajutorul politiei)pentru ca nu mi se pare corect ca o scara intreaga sa ramana fara apa calda. Ce s-ar fi intamplat daca se spargea teava de apa rece? Multumesc astept raspuns