avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 902 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... drepturile locatarilor
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

drepturile locatarilor

buna ziua,

as dori sa stiu cum se procedeaza in momentul in care se sparge o teava de apa in bloc si proprietarul nu este de gasit. Mentionez ca s-a spar teava de apa calda la etaj 4 si apa calda a fost inchisa de la subsol insa administratorul spune ca nu gaseste proprietarul si ca nu stie nimic nici despre chiriasi si ca situatia aceasta poate dura luni. as vrea sa aflu daca exista vreo posibilitate de a da de proprietar (habar nu am poate cu ajutorul politiei)pentru ca nu mi se pare corect ca o scara intreaga sa ramana fara apa calda. Ce s-ar fi intamplat daca se spargea teava de apa rece? Multumesc astept raspuns
Cel mai recent răspuns: ContSters71920 , utilizator 08:55, 20 August 2010
puteti intra in apartamentul respectiv, incheind un proces verbal in acest sens. comisia trebuie formata din reprezentanti ai asociatiei de proprietari si locatari din scara respectiva, efectuati reparatiile necesare si utile, si, ulterior, in baza devizului de lucrari si materiale, recuperati banii cheltuiti de la proprietar. nu uitati sa inchideti usa dupa ce terminati lucrarile de reparatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conducta apa - fisurata mariamarin mariamarin Intrun apartament de la etajul 2 peretele de la bucatarie si camera mare se uda cand locatarii de la etajele superioare folosec apa. Am trimis doi instalatori ... (vezi toată discuția)
Poate administratorul sa-mi sparga usa apartamentului? alex1799 alex1799 Daca lipsesc de acasa si administratorul vrea sa schimbe o coloana de apa, poate sa-mi sparga usa apartamentului pe motiv de urgenta? Ce trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Teava comuna sparta silviana13 silviana13 Am fost anuntata de vecina de la et 1, (eu locuiesc la et2 ) ca ii curge apa in bucatarie.Ea a anuntat administratorul care a inchis apa calda si a spus ca ... (vezi toată discuția)