as dori sa stiu cum se procedeaza in momentul in care se sparge o teava de apa in bloc si proprietarul nu este de gasit. Mentionez ca s-a spar teava de apa calda la etaj 4 si apa calda a fost inchisa de la subsol insa administratorul spune ca nu gaseste proprietarul si ca nu stie nimic nici despre chiriasi si ca situatia aceasta poate dura luni. as vrea sa aflu daca exista vreo posibilitate de a da de proprietar (habar nu am poate cu ajutorul politiei)pentru ca nu mi se pare corect ca o scara intreaga sa ramana fara apa calda. Ce s-ar fi intamplat daca se spargea teava de apa rece? Multumesc astept raspuns
puteti intra in apartamentul respectiv, incheind un proces verbal in acest sens. comisia trebuie formata din reprezentanti ai asociatiei de proprietari si locatari din scara respectiva, efectuati reparatiile necesare si utile, si, ulterior, in baza devizului de lucrari si materiale, recuperati banii cheltuiti de la proprietar. nu uitati sa inchideti usa dupa ce terminati lucrarile de reparatii.