avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Activitate Geany92

Activitate Geany92

Buna ziua!Momentan sunt in ccc,copilul meu va implini 2 ani pe 7iulie anul acesta.Eu doresc sa ma intorc la munca mai devreme cu 60zile pentru a beneficia de stimulentul de insertie insa nua pot intoarce la vechiul loc de munca deoarece firma si-a incetat activitatea.Intrebarea mea este..Daca imi dau demisia de la vechiul loc de munca de pe acum,februarie,iar eu ma angajez in luna aprilie la ub alt loc de munca,mai pot beneficia de stimulentul de insertie?Sau trebuie sa imi dau demisia si imediat sa imi inceapa noul contract de munca?
Buna ziua!Ma poate ajuta cineva cu i nelamurire,va rog?Mama mea are un certificat de mostenitor lasat de tatal ei decedat,cei 2 frati ai ei au renuntat la succesiune si scrie ca mamei mele ii revine intreaga masa succesoriala dar este trecuta si o concubina de a tatalui si scrie ca " in calitate de legatara ii revine folosinta asupra dreptului indiviz din constructia indicata". Mama mea doreste sa imi vanda mie casa si nu stim daca faptul ca concubina tatalui ei,fiinda trecuta pe acel act,va avea vreun drept.
Răspuns la discuția Geamuri catre vecin
Avem distanta de la casa pana la gardul vecinui de 2.4m
Avem distanta de la casa pana la gardul vecinui de 2.4m
Este casa veche fara etaj.Geamurile sunt jos
Buna ziua! Casa care este construita de zeci de ani,are 3 geamuri spre curtea vecinului,cu distanta de 2.4m pana la gardul acestuia si cu aprobare de la vecinul care locuia in momentul cand s-au facut geamurile.Noul vecin al acelei curti,din dorinta de a face rau,doreste sa ne faca sa astuoam acele geamuri.Poate sa reuseasca,desi noi avem aprobare de la vecinul care locuia la vremea respectiva?