avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi
Forum Activitate Izuka

Activitate Izuka

Casa e pe numele lui bunicul meu
Buna din nou. Daca eu am fost citat de notar sa ma duc sa semnez actele si nu sunt satisfacut de propunerile bunicii notarul poate face o copie sa ma duc la un alt notar pt lamuriri. In cat timp se face a doua citatie? Cheltuielile pt notar cine le suporta?! Daca bunica trece casa si pamantul pe numele ei pe mine poate sa ma excluda?! Notarul angajat de bunica trebuie sa explice ce contin actele?
Multumesc frumos de mesaj
Da. Asa este. Mai mult nu stiu sa zic ca nu am nicio hartie. Am fost sunata de bunica mea sa dau un xerox de buletin si un xerox de certifat de nastere. Imi e frica nu cumva sa faca ceva. Din mana mea nu am dat afara nicio hartie. Ce fat imi puteti da?!
Multumesc frumos de mesaj
Mai exact casa unde o stat tatal meu e pe numele lui tata sa. Mama lui tatalui meu mai taieste. O fost la notar ca sa faca mostenirea. Mama sa lui tata mai are o fata. Fata asta e sora lui vitreaga a lui tatal meu. Asa o zis bunica mea ca casa se imparte in doua parti. Jumate e al meu jumate e a lui fata sa vitrega. E adevarat?
Buna. Tatal meu o murit de 4 ani. Eu sunt singurul copil. Traieste mama tatalui meu. Tata mai are o sora vitrega. Intrebarea mea este cat mostenesc eu dupa tata? Sora lui vitrega primeste ceva? Multumesc