avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 597 soluții astăzi
Forum Activitate ConstantinGeorge2018

Activitate ConstantinGeorge2018

buna seara. detin un pfa cu care realizez amenajari interioare etc. de curand am luat de la niste oameni 15.000 de lei pentru o lucrare pe care nu o mai pot realiza si nici banii nu ii mai am ca sa ii returnez. oamenii astia mi-au facut plangere la politie pentru inselaciune iar partea interesanta de acum incepe. inainte sa ma prinda politia m-au prins niste haidamaci pusi de proprietarii casei de unde am luat banii si m-au condus la domiciliul acestora. acolo am fost agresat fizic si verbal, lovit, scuipat cateva ore. am fost pus sa dau o declaratie dupa ce mi-au dictat ei, ca voi returna banii, ca las masina la ei pana returnez banii (ei mi-au cerut sa las masina), aveam la mine suma de 2000 de lei pe care tot m-au pus sa scriu ca le-o dau si se va scade din suma totala si toate acestea scris sub teroarea bataii. acum am termen 5 zile sa inapoiez aceasta suma de 15000 de ron, iar daca nu haidamacii m-au amenintat ca intra peste mine in casa, peste sotie, ca ma ingroapa si multe altele. din punct de vedere legal eu pot face ceva pentru ca oamenii astia sa fie trasi la raspundere pentru ceea ce mi-au facut sau ce pot face de acum? daca ma duc la politie risc sa intru in belea cu reclamatia de inselaciune pe care o am de la ei? sincer imi e imposibil sa fac rost de 15000 de lei in 5 zile si ma gandesc cu groaza la ce voi patii daca nu dau banii. sunt terorizat si disperat. va rog ajutati-ma cu un sfat. multumesc.