Buna ziua, martori sunt colegii mei si sunt sigur ca dupa citirea radiogragiei si va constata ca este o rana veche vindecata necorespunzator, incheietura mea are o umflatura mica constata ca si cum nu ar oasele cum trebuie si la primul semn de efort ridicare cu mana atanga se umfla. Nu am fost la doctor deloc !
Buna ziua, este vorba de o firma de cadastru din tara. Eram intr un logan inchiriat cu 3 colegi, intre care si seful de echipa care era la.volan ( am mai mers cu ceilalti 2 colegi asa, ina soferul a condus incet) iar inginerul sef pe teren a condus ca un maniac fiind inserat deja. mentionez ca am circulat pe drum de pamant langa digul oltului, unde faceam masuratori pentru hidrocentrala.
Am lucrat 6 ani la ei si dupa terenul/proiectul respectiv am decis sa plec fiind ranita inetgritatea mea corporala si personală, a doua fiind motivul plecarii din firma.
Am tinut in minte multe nereguli,mi s a luminat mintea prea tarziu sa ma respect.
In momentul icidentului soferul masinii care conducea tare prin hopuri avand in vedere ca era intuneric si era periculos ce faceam, si a pus mainile in cap si parea disperat.
Am tinut in mine lovitur, pt ca sufeream dintr o despartire si aveam impresia ca merit durerea.
Stiu ca sunt putine sanse insa ieri m am gandit ca ma chinui cam mult singur pe la urgente cu radiografie si trebuie sa cait doctor sa imi citeasca radiografia.. vreau sa fie suportate de patron. Vreau sa stiu daca seful meu de echipa a raportat directorului sau cuiva incidentul meu, mentionez ca am lucrat de atunci cu un bandaj la mana si vindecarea nu s-a intanplat de la sine cum speram si mi a afectat viata in sensul ca am trait o batjocora la sfarsitul contractului ce mi-a desstabilizat si mai mult psihicul afectst de o despartire nedorită si corpul fara integritate.
Multumesc, am sa ma consult cu un avocat poate cad la o intelegere cu patronul pentru o suma de bani sa imi recapat increderea si deplinatatea functiilor cum am intrat in firmă....
Colegii mei vor sustine cele intamplate deoarece si ei stiu ca cateva zile dup incident toata lumea inca ma intreba cum e mana...iar eu ii linisyeam ca o sa imi treaca, vroiam sa fiu lasat in pace.
Multumesc, credeti ca ar avea sens sa incerc o intelegere cu Patronul pentru a nu intra in tribunal?
Sunt constien ca nu mi am urmarit interesele, pe plan personal sau profesional insa firma avea datoria sa imi asigure integritatea corporală, deplasand mirele( lungi de 2, 3 metrii ) la idee sefului de echipa pe geam, iar apoi sa conduca ca un maniac pe coclaurile de drum paralel cu diatanta batajului
Buna ziua, in cazul in care am avut accident la incheietura in timp ce transportam instrumentele pentru topografie necorespunzator, mira rezemata pe oglinda si o mana pe geam sa o tin si inte un hop mi a dat mana peste cap, mi a distrus complet manusa personala de frig ca era iarna,am urlat de durere si nu s a vindecat nici azi, se umfla la orice efort.... am.zis ca trece nu am fost la doctor, seful de echipa m a intrebat daca sa mergem la spital am zis ca nu vreau ca nu e grav.... am.zis ca este doar o scrantitura si au trecut 2 ani si la scurt timp dupa accident am demisionat de la firma.brusc din cauza ca nu le pasa de mine . Pot sa contactez patranul pentru despagubiri?
Spre rusinea mea, nu mi a trecut prin cap ca as putea avea drepturi....mă uram. Viata mea in ultimii 2 ani a fost o lupta deoarece nu am mai putut juca baschet, tractiuni flotari , nu am avut grija de mine sa ma dc la.doctor, din cauza banilor si timpului, la orice efeort se umfla. M am gandit ca poate reusesc sa vb cu patronul sa imi fac mana macar.....oare este prea tarziu?
Buna ziua, in cazul in care am avut accident la incheietura si am.zis ca trece nu am fost la doctor, am.zis ca este doar o scrantitura si au trecut 2 ani si la scurt timp dupa accident am plecat de la firma.brusc din cauza ca nu le pasa de mine . Pot sa contactez patranul pentru despagubiri?
Spre rusinea mea, nu mi a trecut prin cap ca as putea avea drepturi....mă uram. Viata mea in ultimii 2 ani a fost o lupta deoarece nu am mai putut juca baschet, tractiuni flotari , nu am avut grija de mine sa ma dc la.doctor, din cauza banilor si timpului, la orice efeort se umfla. M am gandit ca poate reusesc sa vb cu patronul sa imi fac mana macar.....oare este prea tarziu?