Nu a recunoscut nimic!De ce sa recunoască ceva ce nu a făcut!Este un copil educat,Dar nu e prost!El a ales să muncească,pentru a face niște bani PÂN incepe scoala,fără să știe ce jigodii de oameni se învârt în mediul ăsta!
Fiul meu a încheiat programul la ora 23.00 ,A făcut monetarul,A pus bani pe categorii de încasări,apoi bani au fost puși in locul indicat de angajator pentru a fi ridicați a doua zi,de contabilă,Fiul meu fiind liber,pentru că lucrează 2 zile cu 2 zile libere!.Lipsa bani au constati dupa ridicare!Dar ce-l mai ciudat lucru mi se pare ,nefuctionalitatea sistemului de supraveghere!
Păi ,Au fost numărați la biroul lor ,pentru că strâng bani de la toate barurile (Au mai multe și toate cu "pacanele ")Acolo au constatat că sunt bani lipsă !NU AU FOST NUMĂRAȚI PE LOC.
Cornel Vasile a scris:
M-am referit cand a venit contabila ... dna nu a numarat banii ? Erau toti cand a venit ea?
El a făcut monetarul seara și lăsat bani pe categorii de încasări (apărate,băuturi,etc)Si dimineața a venit o doamnă contabilă și a ridicat bani !Bani au fost duși la alt sediu și numărați și așa să constat că lipsesc 1800 de lei!
Cornel Vasile a scris:
Cand s-a preluat banii nu s-a facut monetarul?
Faptele de natura penala nu au legatura cu ITM-ul.
Fiul meu să angajat la un bar ,care avea și jocuri electronice (pacanele) dupa doua zile doar,Au constat că are lipsa în gestiune 1800 de romi,Bani au fost ridicați la ora 08.00 și constatarea să făcut la 10.00,de către contabilă care a și ridicat bani ,apoi să deplasat la alt sediu pentru numarare.Mentionez ca fiul meu a fist făcut hoț și obligat să recunoască că el si a însușit bani!Ce trebuie să FAC??
Cum intru în legalitate ca propietar de apartament, dacă mătușa mea ,care a murit acum 2 ani și de care eu am avut grijă fiind bolnavă de cancer, dacă nu sa întocmit nici un act pentru aceasta ,eu am sperat că ea o sa se facă bine.Ea are un băiat de care nu știm nimic de 3 ani.Cum sa procedez ,toate actele sunt la mine , vecini de bloc mă presează sa fac ceva, renovări investiții. MULȚUMESC ANTICIPAT!