avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 944 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum intru în legalitate ca propietar de apartament
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum intru în legalitate ca propietar de apartament

Cum intru în legalitate ca propietar de apartament, dacă mătușa mea ,care a murit acum 2 ani și de care eu am avut grijă fiind bolnavă de cancer, dacă nu sa întocmit nici un act pentru aceasta ,eu am sperat că ea o sa se facă bine.Ea are un băiat de care nu știm nimic de 3 ani.Cum sa procedez ,toate actele sunt la mine , vecini de bloc mă presează sa fac ceva, renovări investiții. MULȚUMESC ANTICIPAT!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 18:58, 6 August 2018
Atat timp cat defincta proprietara este cunoscut ca are mostenitori,initial trebuiesc desfasurate demersuri pentru dezbatere succesiune
Dv in calitate de nepot ,fara succesiune dezbatuta nu puteti sa preluati atributiile de proprietar al bunului imobil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Informare proprietate pamant stoicadanielapia stoicadanielapia Buna ziua, Tatal meu lucreaza pamantul(aprox 2 hectare) unei surori de-al tatalui lui(matusa lui) de 10 ani de zile .A avut contract de arenda primi 5 ani de ... (vezi toată discuția)
Donatie sau act de vanzare cumparare Mihaela.31 Mihaela.31 Unchiul meu a decedat.ei neavand copii, matusa doreste sa mi faca act pe garsoniera in care locuieste, ei avand si o casa la tara+pamant. Decedatul are nepoti. ... (vezi toată discuția)
Mostenire, uzufruct laurentiadedu laurentiadedu Bunica are 3 copii casatoriti(doua fete si un baiat).Bunicul a decedat si s-a facut succesiunea unde s-a stabilit ca o fata sa ia pamantul extravilan si ... (vezi toată discuția)