Cunosc cu amanunte situatia sotului meu dar nu consider ca e relevant sa insir aici aceste detalii. Multumesc pentru raspunsurile primite! Mai am o nelamurire: sotul meu poate sa figureze in certificat ca tata al copilului rezultat din relatia extraconjugala(mama fiind necasatorita)? Am citit pe internet ca nu se poate si ca ar putea sa faca inchisoare intre 3luni si un an. Este adevarat? Daca se poate si va aparea in certificat ca tata, mama va trebui sa apeleze mereu la consimtamantul lui? Iar copilul se face automat mostenitor al bunurilor noastre?
Deci chiar daca ea ne santajeaza noi nu ne putem apara? Nu ne e tot una ca o ajutam financiar incepand de acum cate un pic sau ca vom fi obligati sa scoatem toti banii odata... Ea refuza in prezent ajutorul nostru pt ca ar fii vrut sa ne despartim si sotul sa ramana cu ea. Instariti nu suntem....
Buna! Vi-as fii tare recunoscatoare daca ati putea sa ma ajutati si pe mine! Sunt casatorita si am 2 copii tatal lor fiind sotul meu. In urma cu doi ani acesta a avut o aventuracu o tanara de 25 de ani care a ramas insarcinata cu el. Sotul meu pretinde ca nu stie cum s-a intamplat pt ca era beat si ea a venit la el iar de sarcina nu i-a zis decat cand a avut 6 luni, motiv pt care el crede ca a fost santajat pe undeva. S-a oferit sa plateasca pensie alimentara si a si ajutat-o la nastere cu bani dar ea a zis ca nu vrea nimic. Intrebarea mea e: daca pe viitor se razgandeste ce drepturi avem noi ca si familie ( pt ca am hotarat sa ramanen impreuna)? Avem si o rata destul de mare pt casa in care locuim la care se adauga si bunastarea copiilor nostri. Ne simtim trasi pe sfoara de ea ,incearca sa il manipuleze in continuare pe sotul meu. Ce masuri putem lua noi impotriva ei? Va multumesc tare mult de ajutor!