avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 928 soluții astăzi
Forum Activitate PPG

Activitate PPG

Buna Seara!
As dori sa ma lamuriti si pe mine care sunt pasi de urmat pentru inchiderea unei firme in urmatoarele conditii:
1. firma a fost declarata acum cateva luni inactiva fiscal datorita neplatii unor obligatii catre stat si pentru nedepunerea unor declaratii.
2. firma a avut un contract de comodat pentru sediu dar in acest moment, spatiu din contractul respectiv nu mai este disponibil, chiar daca contractul a fost pe termen nelimitat. Prin urmare daca ar fi vorba de un control din partea ANAF la sediu firmei nu ar fi posibil deoarece propietarul a dat spre o alta destinatie spatiul respectiv.
3. In urma declarari de catre ANAF ca fiind inactiva, am inteles ca s-a intocmit un Cazier fiscal pe numele administratorului.

Daca faptele pentru care firma a fost declarata inactiva fiscal au fost anulate adica s-a platit ulterior darile si s-au depus declaratiile, mai este valabil acel cazier?
Daca da pe ce termen si cum se poate scapa de acel cazier?
Se poate inchide firma in aceste conditii?
Ce pasi trebuie urmati pentru a inchide firma?

In speranta ca voi avea un raspuns cat mai exact la intrebarile ridicate, va multumesc anticipat pentru ajutor.
Va multumesc pentru initiativa de a ma ajuta in aceasta cautare, dar din pacate nu ati dat raspunsul pe care il asteptam, ati dat detali despre calificarea ca tehnician electronist, dar eu am intrebat despre calificarea ca tehnician electrotehnist, intre cele 2 este o diferenta destul de mare, deorece o cunostinta a mea a mers sa se angajeze pe un post de tehnician electronist cu diploma de tehnician electrotehnist si a fost respins pe notiv ca nu are diploma de tehnician electronist. Asa ca am vrut sa cunosc care este fisa de post pentru tehnician electrotehnist.
Va rog sa ma ajutati cu informatii despre fisa de post pentru tehnician electrotehnist deoarece eu nu am putut sa gasesc informatiile respective.
Va Multumesc!
Buna Ziua!
As dori sa stiu ce prevederi sunt in fisa de post pentru tehnician electrotehnist.

Va multumesc!