avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 927 soluții astăzi
Forum Activitate Remus80

Activitate Remus80

Remus80 a scris:

Atunci înseamnă ca vrea numai
pensie alimentara , dar asta cum se da automat dacă recunosc sau ? mai am un copil cu ea , de când se plătește pensie alimentara ? Ea a amanta divorțul probabil ca sa recunosc copilul

Petre Enache a scris:

Dacă sunteti căsătoriți, da!

Pensia alimentara se da automat dacă recunosc copilul ? și dacă nu l recunosc tot plătesc pensie alimentara ? Sau abia după testul de paternitate ? Dacă nu ma duc ce se întâmpla , poate înregistra copilul ea ? Fără buletinul meu ?
Atunci înseamnă ca vrea numai
pensie alimentara , dar asta cum se da automat dacă recunosc sau ? mai am un copil cu ea , de când se plătește pensie alimentara ? Ea a amanta divorțul probabil ca sa recunosc copilul

Petre Enache a scris:

Dacă sunteti căsătoriți, da!

Sobolan de tomberoane a scris:

Ca sa va agate cu pensie alimentara.Spune ti ca nu puneti copilul pana nu faceti test, costa 2000 ron si iese 99% al dvs sau 1% si atunci vedeti ce faceti.

Ea poate înregistra copilul singura ?

Fără buletinul meu ?
Buna ziua,

Am avut restricție 6 luni acum suntem in luna 8 soția a născut dar nu vrea sa vina acasa..Din decembrie 2017 a pus si divorțul de mine , in decembrie a plecat de acasa însărcinată, nici pana acum nu știu dacă este copilul meu . Acum insista sa merg sa înscriu copilul născut la primărie dar sincer nu știu dacă este copilul meu. Fără mine poate înscrie copilul de ce insista sa merg sa l înscriu eu . Eu am zis ca vreau test de paternitate . Ea zice ca este copilul meu