avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Soția a născut , nu vrea sa vina acasa mai avem un ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Soția a născut , nu vrea sa vina acasa mai avem un copil minor

Buna ziua,

Am avut restricție 6 luni acum suntem in luna 8 soția a născut dar nu vrea sa vina acasa..Din decembrie 2017 a pus si divorțul de mine , in decembrie a plecat de acasa însărcinată, nici pana acum nu știu dacă este copilul meu . Acum insista sa merg sa înscriu copilul născut la primărie dar sincer nu știu dacă este copilul meu. Fără mine poate înscrie copilul de ce insista sa merg sa l înscriu eu . Eu am zis ca vreau test de paternitate . Ea zice ca este copilul meu

Ultima modificare: Marți, 7 August 2018
Remus80, utilizator
Cel mai recent răspuns: Remus80 , utilizator 21:04, 7 August 2018
Ca sa va agate cu pensie alimentara.Spune ti ca nu puneti copilul pana nu faceti test, costa 2000 ron si iese 99% al dvs sau 1% si atunci vedeti ce faceti.

Sobolan de tomberoane a scris:

Ca sa va agate cu pensie alimentara.Spune ti ca nu puneti copilul pana nu faceti test, costa 2000 ron si iese 99% al dvs sau 1% si atunci vedeti ce faceti.

Ea poate înregistra copilul singura ?

Fără buletinul meu ?
Remus80, utilizator
Dacă sunteti căsătoriți, da!
Atunci înseamnă ca vrea numai
pensie alimentara , dar asta cum se da automat dacă recunosc sau ? mai am un copil cu ea , de când se plătește pensie alimentara ? Ea a amanta divorțul probabil ca sa recunosc copilul

Petre Enache a scris:

Remus80, utilizator
Remus80 a scris:

Atunci înseamnă ca vrea numai
pensie alimentara , dar asta cum se da automat dacă recunosc sau ? mai am un copil cu ea , de când se plătește pensie alimentara ? Ea a amanta divorțul probabil ca sa recunosc copilul

Petre Enache a scris:

Pensia alimentara se da automat dacă recunosc copilul ? și dacă nu l recunosc tot plătesc pensie alimentara ? Sau abia după testul de paternitate ? Dacă nu ma duc ce se întâmpla , poate înregistra copilul ea ? Fără buletinul meu ?
Remus80, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Paternitate incertă -Șantaj cu bani dintr-o relație extraconjugala Anais30 Anais30 Soțul unei prietene a avut o relație extraconjugală cu o femeie căsătorită. Aceasta a născut un copil care a fost înregistrat cu numele de familie al ... (vezi toată discuția)
Paternitate addy28 addy28 Buna,am o probleme mai delicata:sint recasatorita si din prima casatorie am doi copii.La vremea respectiva(cind am divortat,1992)fosta mea soacra era medic,si ... (vezi toată discuția)
Este posibil sa-si recunoasca copilul? ContSters130306 ContSters130306 buna ziua, ma numesc Daniela, sant casatorita si am 2 copii, cea mai mica despre care este vorba in acest subiect, are 2 ani si 5 luni. am avut o relatie ... (vezi toată discuția)