avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 678 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... este posibil sa-si recunoasca copilul?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

este posibil sa-si recunoasca copilul?

buna ziua, ma numesc Daniela, sant casatorita si am 2 copii, cea mai mica despre care este vorba in acest subiect, are 2 ani si 5 luni.
am avut o relatie inafara casatoriei despre care a aflat si sotul meu (de la mine) spunandui ca exista posibilitatea ca cea mica sa fie a amantului...ADI (amantul) stie ca exista posibilitatea ca cea micuta sa fie a lui.....acum el imi spune ca vrea sa mearga in instanta sa conteste testul de paternitate, va rog sa-mi spuneti ce sanse are ca el sa conteste acest test si daca are vreo sansa in instanta de a trece copilul pe numele lui, va multumesc
S-a efectuat testul de paternitate, acesta dovedind ca tatal copilului este sotul?
pana acum nu s-a facut nici-un test
da ,se poate,trebuie sa luati legatura cu un avocat sa va ajute ca nu e tocmai usor..
sotul o accepta a recunoscut-o la nastere ca fiind a lui si o iubeste fara sa stie sigur a cui este, spune ca nu-l intereseaza testul , indiferent cum ar iesi Alexia este viata lui
Nu se intelege cine vrea sa faca actiunea?
Amantul? atunci daca se demonstreaza, conform testului de paternitate ca este 99,99 % copilul lui, poate sa il treaca pe numele lui, si, in continuare, sa ceara custodia, program de vizitare etc.
Sotul? ca spuneti cea de contestare a testului...

Alte discuții în legătură

Tagada paternitate sau contestare recunoastere filiatie. dandanaua dandanaua Un barbat recunoaste la starea civila un copil nascut de o femeie cu care a avut relatii extraconjugale. Copilul este recunoscut de acest barbat la momentul ... (vezi toată discuția)
Testul de paternitate f_karoly f_karoly in cazul in care, s-a semnat de catre pretinsul tata un act prin care recunoaste paternitatea unui copil, in scopul de a fi trecut numele lui in certificatul ... (vezi toată discuția)
Prescriptie pentru tagada de paternitate edmond11 edmond11 Buna ziua, Pot introduce actiune in tagada paternitatii prin care sa cer test ADN daca minorul rezultat in timpul casatoriei cu mama lui are 11 ... (vezi toată discuția)