Situatia detaliata ar fi cam asa:
- pe data de 12 dec a avut loc ultima infatisare pt divort si cea finala.
Inaintea acesteia au mai fost inca 2 infatisari la care rezultatul a fost amanare din cauza sotului care a tot adus motive, pretexte ca nu e de acord cu divortul.
La cea de-a treia infatisare, si ultima, s-a efectuat divortul adica desfacerea de nume a celor doi soti si cam atat(actiune aditionala a fost evacuarea sotului deoarece nu se mai putea convietui cu el in aceeasi casa mai ales ca nu contribuie cu nimik la cheltuileile casei. Evacuarea nu a reusit insa ...).
- sotia a tot incercat chiar de la prima infatisare sa cheme copii ca martori in instanta, ei majori fiind, insa avocata i-a sugerat ca nu are cum sa-si cheme copii ca martori pe motiv ca nu este legal asa ceva.
Este adevarat lucrul acesta?
Si daca se poate sa-mi spuneti, cum se putea proceda pt ca evacuarea sa fi reusit.
Cunosc o situatie asemanatoare ca cea descrisa de iu8lia insa am o alta intrebare.
Copiii fiind majori, aveau dreptul sa fie citati ca martori in procesul de divort si sa-si spuna pararea lor?
Este important sa stiu pt ca avocata angajata partii care a inaintat divort a spus ca copiii, fiind majori, nu au dreptul la absolut nimik, nici macar sa fie chemati ca martori.