Nu a spus nimeni că nu este al lui, este a lui, dar trebuie să plătească CPI respectivă suprafeței de care se folosește nu? “Orice suprafața circulabilă intră la CPI” așa scrie în lege... dacă nu mă înșel...
Apare in contractul de vanzare cumparare, dar este cu titlu de gratuit !
Plus, nu este in afara apartamentului este in interioru lui, si este doar a lui, doar el are acces la pod/mansarda !
Mai am o nelamurire... in blocul in care locuiesc exista N apartamente.
Blocul este compus din P+3Etaje si mansarda (nu este comuna)
Cel de la ultimul etaj are apartamentul plus mansarda care este identica cu suprafata apartamentului, acea mansarda/pod cum o fi in acte este data cu titlu de proprietate gratuit.
Intrebarea mea este, intra la cota parte indiviza sau nu ? practic la etajul 3 cine are apartamentul are si mansarda/podul. Accesul se face doar din apartamentul fiecarui si este separat, construit pentru fiecare apartament in parte....este 100% circulabila iar cel mai jos punct de inaltime este 1metru.
Va multumesc!
Unde se pot face reclamatii sau sesizari in privinta idiotilor care au dat aceste legi.
Am cateva nelamuriri in privinta platilor pentru cota parte indiviza.
Inteleg sa se imparta cheltuielile pentru curatenie la cota parte indiviza, dar de ce sa se plateasca si administratorul dupa cota parte idiviza, si lumina pe scara dupa numarul de persoane?
Ce idiot comunist inapoiat a putut da aceasta lege.
Locuiesc intr-un bloc cu 3 etaje si sunt senzori pe fiecare etaj deci eu locuiesc la etajul 1 si aprind doar becul de la parter si etajul 1.
Cum este logic si normal sa platesc aceasi suma cu cel de la etajul 3 care aprinde toate becurile pe scara? ce treaba are daca sunt 2 persoane sau 1 persoana?
Unde este logica pentru numarul de persoane la curent fata de cea cu etajul si senzorul de lumina ( copii pana la 3 ani nu platesc dupa 3 ani platesc, alta aberatie)?
La fel si la cheltuielile de cenzor si administrator care sunt pe cota parte indiviza, de unde pana unde ?
Ca ce chestie sa plateasca cota parte indiviza la administrator, face mai multe acte pentru mine? scrie mai multe documente? Nu vad rostul si logica acestor lucruri !
Unde pot adresa o sugestie/reclamatie pentru modificarea respectiv adaugarea unor noi termeni ?
Va multumesc si va doresc o zi buna !