avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 601 soluții astăzi
Forum Activitate Update22

Activitate Update22

Răspuns la discuția Dupa partaj

Avocat Tabrea Alexandru a scris:

Desigur!

El ii interzice aceasta! A depus plângere însă nu a facut nimic poliția. Se poate duce cu un agent si il obliga sa i le înapoieze?
Ne șantajează ca atunci cand si le ia el o sa i dea lucrurile copilului inapoi, deși nu are nici un drept asupra lucrurilor fiicei ei sau a obiectelor pe care le vrea, decizia fiind una finala.

Desigur!

El ii interzice aceasta! A depus plângere însă nu a facut nimic poliția. Se poate duce cu un agent si il obliga sa i le înapoieze?
Ne șantajează ca atunci cand si le ia el o sa i dea lucrurile copilului inapoi, deși nu are nici un drept asupra lucrurilor fiicei ei sau a obiectelor pe care le vrea, decizia fiind una finala.

Desigur!

Iar daca copilul meu vrea sa și ia bunurile din apartament poate? Are inca custodie comuna

Dacă-și augmentează patrimoniul cu bunuri, rezultând scăderea activelor din patrimoniul dvs se ancorează clar în sfera ilicitului penal, deci săvârșește o infracțiune, întrucât:
-în urma hotărârii pronunțate situația juridică inter partes s-a clarificat;
-nu mai există starea de devălmășie;
-bunurile se află în deplina proprietate a dvs.

Discuție Dupa partaj
Dupa partaj fostul meu sot isi cere alte bunuri care nu sunt justificate pe hârtia finala de proces din locuința in care stau impreuna cu copilul meu. Ma tot amenință ca vine dupa ele si alte lucruri, are dreptul asupra acelor bunuri? E gata partajul si nu scrie nimic de acele obiecte ( mobila, masina de tuns iarba ).
Pe langa, fiica mea are custodie comuna, i au ramas câteva haine in beci si nu i le da inapoi, a scos o afara din casa. Din câte stiu nu are nici un drept asupra bunurilor copilului