avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Activitate Vali 11

Activitate Vali 11

Discuție Urgent
Cum este regimul de arestare in Elveția? De o sapt jumate soțul este Arestat și nu are dreptul la telefon și nici mie nu mi se dau detalii de ce este Arestat și cât îl mai tine... cum as putea sa încerc sa îl ajut???
Discuție Buna ziua
Soțul meu in data de 24 Noiembrie 2018 a fost Arestat in Elveția și de atunci nu a luat legătura cu nimeni și nu știu nimic de dansul, are deja 11 zile și nu știu cum sa procedez sa îl ajut ( cât îl mai tine închis de ce este închis ) va rog frumos ajutați-ma cu un răspuns mai detaliat
Răspuns la discuția Buna
Am conducere fără permis sub influența băuturilor alcoolice cum se pedepsește aceasta infracțiune

Vali 11 a scris:

Este posibil sa ma închidă pentru aceasta infracțiune?

Cabinet de Avocat "Dragos Barnea Madalin" a scris:

Nu stiu la ce va mai intereseaza permisul.... Fapta este una destul de grava, astfel ca, pastrarea permisului nu prea mai are relevanta, in conditiile in care este posibil/riscati sa nu-l mai puteti utiliza.... Va trece timp semnificativ pana va veti recupera permisul.....

Răspuns la discuția Buna
Este posibil sa ma închidă pentru aceasta infracțiune?

Cabinet de Avocat "Dragos Barnea Madalin" a scris:

Nu stiu la ce va mai intereseaza permisul.... Fapta este una destul de grava, astfel ca, pastrarea permisului nu prea mai are relevanta, in conditiile in care este posibil/riscati sa nu-l mai puteti utiliza.... Va trece timp semnificativ pana va veti recupera permisul.....

Răspuns la discuția Buna
Nu am rezultatele încă dar oricum eram in stare de ebrietate...cum voi fi sancționat

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Ati condus avand dreptul de conducere suspendat? Ce valoare ati avut in aerul expirat?

Răspuns la discuția Buna

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Ati condus avand dreptul de conducere suspendat? Ce valoare ati avut in aerul expirat?

Încă nu au venit rezultatele
Discuție Buna
Am permisul suspendat și am condus in stare de ebrietate,am fost dus la spital mi-au luat probe la sânge și nu știu cum și ce as putea sa fac sa rămân totusi cu permisul de conducere chiar și cu o contravenție de suspendare mai mare...am nevoie de orice părere va rog frumos