avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1903 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna

Am permisul suspendat și am condus in stare de ebrietate,am fost dus la spital mi-au luat probe la sânge și nu știu cum și ce as putea sa fac sa rămân totusi cu permisul de conducere chiar și cu o contravenție de suspendare mai mare...am nevoie de orice părere va rog frumos
Cel mai recent răspuns: Vali 11 , utilizator 15:25, 10 August 2018
Ati condus avand dreptul de conducere suspendat? Ce valoare ati avut in aerul expirat?
Nu stiu la ce va mai intereseaza permisul.... Fapta este una destul de grava, astfel ca, pastrarea permisului nu prea mai are relevanta, in conditiile in care este posibil/riscati sa nu-l mai puteti utiliza.... Va trece timp semnificativ pana va veti recupera permisul.....
Va sa zica dupa ce te prinde pilit la volan, te mai preocupa permisul ? Fratioare, pe ce lume traiti voi astia ? Pune bani deoparte nene, ia-ti un avocat bun, ca vei avea multa treaba prin tribunale.


Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Ati condus avand dreptul de conducere suspendat? Ce valoare ati avut in aerul expirat?

Încă nu au venit rezultatele
Nu am rezultatele încă dar oricum eram in stare de ebrietate...cum voi fi sancționat

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Ati condus avand dreptul de conducere suspendat? Ce valoare ati avut in aerul expirat?

Alte discuții în legătură

Alcool la volan = anulare permis? rafaell222 rafaell222 buna ziua.am o problema care ma streseaza f mult.in urma cu 2 zile am fost prins la volan dupa ce am baut cateva pahare cu vin.rezultatul la etilotest a fost ... (vezi toată discuția)
Am fost prins fără permis de conducere fiind în stare de ebrietate ... regeleboss regeleboss Am fost prins fără permis de conducere fiind în stare de ebrietate 0,97 aerul expirat ,fiind prima abatere,primul dosar penal ,la ce mă pot aștepta (vezi toată discuția)
Accident andreyutzu22 andreyutzu22 Am si eu o problema...am patit in octombrie un accident...o tamponare intr-un parapet....nu au fost victime...problema este ca eram sub influenta ... (vezi toată discuția)