avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1003 soluții astăzi
Forum Activitate daiana.t

Activitate daiana.t

Buna ziua. In legatura cu formularea articolului citat de dvs, "conditiile minime in specialitatea dorita" se refera de exemplu ca daca eu doresc o anumita specialitate in Bucuresti dar pentru Bucuresti nu am reusit sa o prind si a fost nevoie sa iau altceva, la momentul dorintei de schimbare a specialitatii trebuie sa am o medie mai mare decat ultimul care a luat acea specializare indiferent de judetul in care se afla acela ( ultimul de pe specializare ) ?
Buna ziua, pentru un domn in varsta de 60 ani fara carte de munca si fara venituri, inteleg ca se poate apela la asistenta sociala. Insa, multiplele boli ( cardiovasculare, pulmonare, neurologice) cu siguranta il vor impiedica in cativa ani sa mai poata lucra. Fiind persoana fara stagiu de cotizare nu se va putea incadra la pensie minima sociala, atunci ce venituri ar putea obtine ? Bolile sale l.ar putea incadra la pensie de handicap/invaliditate, insa in afara de optiunea de a depune dosar pentru acet tip de pensie, are vreo alta varianta de obtine vreun venit ?