avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1032 soluții astăzi
Forum Activitate PadureMirela

Activitate PadureMirela

Răspuns la discuția Stampila definitiva
Este a 2 retrimitire din luna Mai prima a pierdut posta actele, iar a doua, azi am primit răspuns precum ca au primit de la posta ca persoana citata nu este găsită la adresa respectiva din Germania . Eu acum ce pot face. Eu am sentința acasa da mi sa spus ca fără stampila definitiv nu pot face nimic cu ea.. Nu pot face pasaportu nu pot ieși cu el din tara ..
Acum câte retrimiteri poată sa facă.. Nu exista un termen limita sau sa pot face ca judecătoarea sa îmi i facă setinta definitiva și irevocabila? .. Tribunalu are si adresa din țară unde locuiește mama lui. Și de acolo a primit avizu .

CABINET AVOCAT ALEX a scris:

Termenul "stampila definitiva" nu exista. Eventual daca instanta s-a pronuntat asupra aspectului mentionat iar hotararea trebuie comunicata partii adverse care se afla in Germania, confirmarea de primire din Germania trebuie sa soseasca la grefa instantei care a pronuntat sentinta, pentru a fi confirmata procedura de comunicare, timp in care nu se poate elibera copie cerificata cu mentiunea definitiva.
Exista posibilitatea ca acea comunicare sa se fi ratacit daca sustineti ca de cateva luni dureaza, ori alt motiv nestiut , fapt pentru care puteti formula o cerere catre instanta pentru reluarea procedurii de comunicare cu partea adversa avand in vedere lipsa returnarii comunicarii de primire.

Buna ziua
Ce as putea face sa primesc stampila definitiva, pentru o sentința in care am câștigat autoritatea totala a copilului, judecătoarea tot așteaptă acel aviz precum ca a primit sentinta tribunalului de la tatal copilului, el fiind fiind în Germania, Din Mai 2019 astepatm după o stampila și ea tot trimite dosaru și de fiecare data se pierde acel aviz. Trebuie sa ma mut în germania și nu pot face nimica fără stampila definitiva. Ce pot face mar putea ajuta un avocat.?
Discuție Informare
Bună ziua. Doresc sa îmi deschid un Bîstro mai micuț doar sa servesc Meniu zilei plus băuturii . Ce trebuie sa am în vedere în legătură cu spațiu.. Am găsit un spațiu de închiriat dar nu știu dacă este ok pt ce vreau eu sa fac. Îmi puteți spune și mie ce ar trb sa am în vedere la acel spațiu?