Este a 2 retrimitire din luna Mai prima a pierdut posta actele, iar a doua, azi am primit răspuns precum ca au primit de la posta ca persoana citata nu este găsită la adresa respectiva din Germania . Eu acum ce pot face. Eu am sentința acasa da mi sa spus ca fără stampila definitiv nu pot face nimic cu ea.. Nu pot face pasaportu nu pot ieși cu el din tara ..
Acum câte retrimiteri poată sa facă.. Nu exista un termen limita sau sa pot face ca judecătoarea sa îmi i facă setinta definitiva și irevocabila? .. Tribunalu are si adresa din țară unde locuiește mama lui. Și de acolo a primit avizu .
CABINET AVOCAT ALEX a scris:
Termenul "stampila definitiva" nu exista. Eventual daca instanta s-a pronuntat asupra aspectului mentionat iar hotararea trebuie comunicata partii adverse care se afla in Germania, confirmarea de primire din Germania trebuie sa soseasca la grefa instantei care a pronuntat sentinta, pentru a fi confirmata procedura de comunicare, timp in care nu se poate elibera copie cerificata cu mentiunea definitiva.
Exista posibilitatea ca acea comunicare sa se fi ratacit daca sustineti ca de cateva luni dureaza, ori alt motiv nestiut , fapt pentru care puteti formula o cerere catre instanta pentru reluarea procedurii de comunicare cu partea adversa avand in vedere lipsa returnarii comunicarii de primire.