avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 705 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Informare
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Informare

Bună ziua. Doresc sa îmi deschid un Bîstro mai micuț doar sa servesc Meniu zilei plus băuturii . Ce trebuie sa am în vedere în legătură cu spațiu.. Am găsit un spațiu de închiriat dar nu știu dacă este ok pt ce vreau eu sa fac. Îmi puteți spune și mie ce ar trb sa am în vedere la acel spațiu?
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:47, 12 August 2018
Trebuie sa detineti un proiect intocmit de o firma autorizata. In baza proiectului solicitati autorizatie de ctie. de la primarie. Aveti nevoie de acceptul vecinilor.
Spatiul amenajat trebuie sa indeplineasca conditiile legale sanitare, sanitar-veterinare, de mediu si in functie de locatie si pe cele ISU-psi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Organizare bucătărie fast food Mateifd Mateifd Buna ziua Ma puteti îndruma va rog unde pot gasi detalii despre cum trebuie structurată bucătăria pentru un fast food?am inteles ca trebuie sa existe ... (vezi toată discuția)
Avize necesare pentru o bucatarie andreea125 andreea125 Buna ziua, As dori sa stiu, daca se poate si se pricepe cineva, ce avize trebuiesc obtinute pentru deschiderea unei bucatarii (cu livrarea produsului acasa) ... (vezi toată discuția)
Spalatorie auto Vrabiedanut Vrabiedanut Ce avize, aprobări, etc , sunt necesare pentru amplasarea unei spălătorii auto self service pe teren propriu? (vezi toată discuția)