avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 588 soluții astăzi
Forum Activitate albu67

Activitate albu67

Avem in cadrul asociatiei un conflict intre vechiul administrator si noul adminstrator! Vechiul administrator a renuntat anul trecut si a predat totul noului adminstartor.Mentionez ca noul administrator are atestat de condomniu, avand si firma de prestari servicii catre asociatiile de proprietari.Noul adminstrator a cautat in arhiva si a gasit cateva probleme.Mentionez ca toate serviciile sunt individuale, numai liftul pe scara si curentul se plateste pe asociatie.Intrebarea mea este , are voie noul administrator sa faca asa ceva? In nume propriu?El este de cca 1 an la noi.Vrea sa angajeze un expert contabil, sa cheme pe cei de la finante sa verifice toate situatiile!Are voie fara acordul proprietarilor?Eu consider ca face un abuz!
Răspuns la discuția taxa timbru
venituri reduse ce inseamna?salariu de 4000 din care 1200 rate?
Discuție taxa timbru
Intentionez sa imi cumpar locuinta de servici, am dat in judecata primaria , instanta mi-a stabilit taxa de timbru in suma de 1700.Cum pot sa platesc mai putin?
iNCEPAND CU DATA DE 01.01.2020 CUM SE VOR TRANSMITE DECLARATIILE LA FONDUL PENTRU MEDIU
Bunicul meu a cumparat iun anul 1966 un loc de veci , exista act de vanzare cumparare , a fost inregistrat la Notariatul de Stat, regiunea Galati. Cei de la cimitir imi spun ca acest act nu este valabil! Ca cimitirile au trecut in patrimoniul primariei! Ce pot sa fac?
Buna ziua

In anul 1996 administratorul la societatea la care lucram mi-a propus sa cumpar actiuni la o societate care urma sa fie nou infiintatata. Am fost de acord.Societatea era un SA.Nu mai lucrez de cca 10 ani la acea societatea. Am aflat ca imobilul care era trecut in patrimoniul societatii a fost vandut. Eu din 1998 pana in prezent nu am primit nici un divident si nici bani de pe urma vanzarii acelui imobil. Mentionez ca societatea nu avea pierderi.Ce am de facut?
Doresc sa stiu in cazul in care s-a hotarat repararea liftului cu o firma agreata de dna presedinte , nu ar trebui totusi mai multe oferte de pret?Ma refer la devizul de reparatii , din ce-am vazut eu este foarte mare , cu banii respectivi iti poti cumpara o garsoniera. Cum se face defalcarea pe etaje a costului acestor reparatii la lift?
Răspuns la discuția curtea de apel Galati
Deci sa inteleg ca primul castiga?
Răspuns la discuția curtea de apel Galati
una in 2014 si ultima in 2016 pe 12.04
Răspuns la discuția curtea de apel Galati
Cum este posibil asa ceva? cum poti sa dai o sentinta definitiva de 2 ori?