avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 291 soluții astăzi
Forum Activitate Kozma Andrei Florin

Activitate Kozma Andrei Florin

Prin ordonanța organelor de cercetare penală din 23 03 2015 sa dispus începerea urmăriri penale pentru săvârșirea infracțiuni de furt .Prin ordonanța organelor de cercetare penală din data de 21 04 2015 începerea urma pen săvîrși infracțiuni de înșelăciune . prin ordonanța organelor de cercetare pen din data de 27 05 2015 sa dispus urmăriri penale pentru săvârșirea infracțiuni de neglijenta în serviciu . Prin ordonanța Procurorului din cadrul parchetului de pe lângă judecătoria Satu mare din data de 16 03 2016 sa disp efect în continuare a urmăriri penale față de suspecții .Nn siy Bn pentru săvârșirea infracțiuni de furt .Prin ordonanța procurorului din data de 20 04 2016 sa dispus efectuarea urmăriri penale față de suspecții Cl pentru săvârșirea infracțiuni de neglijenta în serviciu. SI K. A, SI E.

În fapt în perioada cuprinsa între 21 12 2014. 24:12 2014 în stația de benzina a fost achiziționată o cantitate totală de 3.726.65 litri de combustibil în valoare de 20.198.45 lei plata fiind efectuată cu cardul de firma apaetinid unei societăți de transport din Romania cu sediul în Germania . în urma verificărilor sa stabilit faptul că suspectul Bn fost angajat al societății a intrat în posesia cardului . card ce trebuia să e afle în camionul societății aflat în Germania . și ia oferit martorului Pa combustibilul în valoare a 4 lei litrul Aceasta acceptat oferta iar în perioada 21 12 2014 împreună cu suspectul Nn care era client vechi în benzinărie și a facilitat folosirea cardului pentru achiziționarea și plata combustibilului cu acest card și cu suspectul Bn s-au deplasat la benzinărie de unde au achiziționat în repetate rânduri cantitate de 3.726.65 litri combustibil În data de 22 12 2014 suspectul K. A. adică eu și cei trei colegi am tras cardul producind prin neatenție un prejudiciu firmei la care suntem angajați adică eu am făcut un prejudiciu de 9.298.67 lei mi-a făcut firma un angajament de plata și am platit lunar 300lei pîna in februarie

Anul aceasta achitind suma totală de 9.298.67 lei ,la fiecare coleg ia retras din salariu , în funcție de cît a tras cardul .,una singură a plecat din firmă și nu a plătit nimic .iar mi-e mi-a promis că îmi dă și dobândă . după bani după terminarea procesului ,și că cistigăm și mi da înapoi și că la colega îi face dosar penal etc așa eu am rămas și am platit toată suma ,și încă lucrez la firma sperînd că voi primi. Bani înapoi .du pă care văd căci cazul sa clasat .

Și mai scrie Dispun Clasarea prezentei. Cauze față de suspecții eu K. A si cele două colege pentru săvârșirea infracțiuni de neglijenta în serviciu și clasare cauzei față de Nn, Bn clasare cauzei privind săvârșirea infracțiuni de înșelăciune și asta e povestea mea ce-a fost.

Multumesc că a-ți citit și va vi de folos pentru mine .PS. și în perioada aceea am avut și bancă , rată de 350 lei și copil de 6 ani și școala greu mi-a fost .dar tot nu înțeleg de ce am platit daca nu am beneficiat .am platit doar că mulțumesc încă o dată.A și comunicare am ridicato eu pe data de 03'08'2018.
Am primit comunicare în temeiul art.316C, ordonanța ,și clasare ,dosar Nr 656/P/2015, parchetul de pe lângă judecătoria Satu mare, pentru neglijenta in serviciu ,( am operat un card de firma care nu era al clientului ci era furat și folosit pentru alimentarea cu combustibil ,iar suma tranzacțiilor a trebuit să o plătesc în valoare de 9.298,67lei ,care lunar mi sa retras din salariu 300de lei , din2015 mai și pînă e prezent adică februarie 2018 ,
Și zicând că bani o să ni se desfășoară înapoi după cistigare procesului dar de fapt da clasat .
Va rog să mă ajutați să recuperăm bani și plus daune morale etc
Mulțumesc , și așteptăm răspuns.

Și mai am termen de 20 zile din 3 august să mai pot face plîngere la prim procurorul . aș reuși ???