avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1220 soluții astăzi
Forum Activitate Razvan2001

Activitate Razvan2001

Imi poate confirma un avocat daca asa este. Ar fi un raspuns foarte optimist. Urmatorul termen in proces este in octombrie iar bebele se naste in noiembrie. Partile ( iubita si sotul ) ar fi de acord, dar am inteles ca nu se mai poate rezolva la notar pana nu se finalizeaza peocesul aflat pe rol
Se poate anula un proces aflat pe rol pentru a se rezolva la notar? Necesar pentru un divort in legatura cu nasterea unui bebe. Detalii aici: www.avocatnet.ro/forum/discu...
Nu se mai poate merge la notar acum. Tarziu am aflat si noi. Atat timp cat exista un proces pe rol, nu se poate in paralel si o actiune la notar.
Ma aflu intr-o situatie pentru care nu stiu unde sa ma informez. Mai exact, viitoarea sotie ( actuala iubita ) va da nastere in cateva luni unui copilas pe care il asteptam cu mult drag. Prietena mea inca nu este divortata de sot ( nu mai sunt impreuna de aproape 15 ani ), iar in acest moment exista un proces pentru divort ( o formalitate ce se va finaliza dupa nasterea bebelusului ). Cine va fi trecut ca tata pe certificatul de nastere ( el ca actual sot al iubitei ) sau eu ca tata? Trebuie informat la spital sau la institutia unde se depun actele acest aspect? Actualul sot al iubitei ( locuieste acum in Spania ) este deschis la orice formalitate, nefiindu-i nici lui comfortabila actuala situatie. Am citit pe forumuri despre diverse discutii ce tin de probe de ADN ce trebuie depuse de el pentru a deatesta acesta statut de tatic. Nu stiu ce trebuie sa fac eu pentru ca viitorul bebe sa apara ca fiind copilul meu in acte ( formalitati spital, institutii etc. ). M-ar ajuta orice parere in acest sens, pentru a rezolva acest aspect mai rapid. Tarziu am aflat ca divortul la notar era cea mai rapida cale, insa acum e prea tarziu.