avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1210 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pentru divort - Anulare proces vs. Rezolvare notar
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pentru divort - Anulare proces vs. Rezolvare notar

Se poate anula un proces aflat pe rol pentru a se rezolva la notar? Necesar pentru un divort in legatura cu nasterea unui bebe. Detalii aici: www.avocatnet.ro/forum/discu...
Cel mai recent răspuns: Razvan2001 , utilizator 23:07, 19 August 2018
Da daca ambele parti sunt de accord.
Imi poate confirma un avocat daca asa este. Ar fi un raspuns foarte optimist. Urmatorul termen in proces este in octombrie iar bebele se naste in noiembrie. Partile ( iubita si sotul ) ar fi de acord, dar am inteles ca nu se mai poate rezolva la notar pana nu se finalizeaza peocesul aflat pe rol

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt tatăl biologic al unui nou născut. cine va fi trecut pe certificatul de naștere, eu sau actualul soț al iubitei mele? Razvan2001 Razvan2001 Ma aflu intr-o situatie pentru care nu stiu unde sa ma informez. Mai exact, viitoarea sotie ( actuala iubita ) va da nastere in cateva luni unui copilas pe ... (vezi toată discuția)
Taxa cerere de interventie accesorie pentru o asociatie de proprietari Username33 Username33 Buna ziua, in calitate de membru fondator al unei asociatii de propritari doresc printr-o cerere de interventie accesorie sa apar interesele acestia intr-un ... (vezi toată discuția)
Adeverinta de vechime romtelecom. bună ziua, am și eu o întrebare : vreau să obțin o adeverință ... Doinaho Doinaho Bună ziua, Am și eu o întrebare : Vreau să obțin o adeverință de vechime cu toate sporurile pentru dosarul de pensie de la angajatorul ... (vezi toată discuția)