avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 576 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Taxa cerere de interventie accesorie pentru o ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Taxa cerere de interventie accesorie pentru o asociatie de proprietari

Buna ziua,
in calitate de membru fondator al unei asociatii de propritari doresc printr-o cerere de interventie accesorie sa apar interesele acestia intr-un proces aflat pe rol impotriva a doi restantieri. Speta este extrem de bizara asa ca nu voi intra in detalii, insa daca vreti sa le cunosteti va invit sa lecturati
www.avocatnet.ro/forum/discu...
si
www.avocatnet.ro/forum/discu...
Spuneti-mi va rog la cat se ridica taxa unei astfel de cereri si daca-mi pot recupera cheltuiala in cazul in care asociatia castiga.

Cu consideratie
Cel mai recent răspuns: Username33 , utilizator 20:20, 1 Martie 2018
Dv ati demarat actiune in instanta impotriva debitorilor cu care aveti probleme pe care nu le-ati mai detaliat in topicurile la care faceti trimitere
Daca beneficiati de hotarare favorabila aveti dreptul sa recuperati sumele de la persoanele impotriva carora ati promovat actiunea
subliniez faptul ca actiunea initiala a fost initiata de mine ca reprezentant al asociatiei si acum doresc sa intervin voluntar ca tert printr-o cerere de interventie accesorie, deoarece a fost o rasturnare de situatie intre timp... (am fost demis din functia de presedinte printr-un viciu de procedura) si doresc sa apar in continuare interesele asociatiei (o parte din ele fiind cu subinteles si ale mele) si in special sa dovedesc reaua credinta a paratilor care au efectuat demersuri in scopuri pro cauza....
prin ce legi sa ma uit cu privire la "conflict de interese" ?
Ultima modificare: Joi, 1 Martie 2018
Username33, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Grupa de munca Sanda Stefana Sanda Stefana Buna ziua! Lucrez pt. o firma care transporta marfuri periculoase( motorina, benzina) din anul 2000 pana in prezent 2018.Incadrarea mea este sofer autocamion, ... (vezi toată discuția)
Refuz contribuție reparații acoperiș - pașii pentru darea în judecată bodn bodn Buna, As dori va rog cateva informatii legata de darea in judecata a unui vecin care refuza in mod categoric sa plateasca reparatia acoperisului unui bloc. ... (vezi toată discuția)
Reprezentarea in instanta C_Isaincu C_Isaincu Buna seara... Conform legii 230/2007 care reglementeaza functionarea asociatiilor de proprietari presedintele asociatiei de proprietari reprezinta ... (vezi toată discuția)