avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1139 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Grupa de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Grupa de munca

Buna ziua! Lucrez pt. o firma care transporta marfuri periculoase( motorina, benzina) din anul 2000 pana in prezent 2018.Incadrarea mea este sofer autocamion, nu sofer autocisterna,doresc sa stiu in ce grupa de munca ma incadrez,si cum pot sa mi cer drepturile? Unde,cui?Nu am primit si nu primesc nici un fel de grupa! Rog din suflet un raspuns cat mai detaliat! Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:15, 27 Septembrie 2018
@ Interventie moderator.


Nu mai deschideti mai multe topicuri legate de problema dvs. . Daca aveti nelamuriri continuati discutia in topicul initial deschis. Aici
www.avocatnet.ro/forum/discu...
Ultima modificare: Joi, 27 Septembrie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incalcarea dreptului la proprietate (poluare fonica magazin alimentar) MihaiJuve MihaiJuve Buna ziua, Locuiesc intr un bloc nou (2016) cu 30 de apartamente. La parter este un magazin alimentar iar la subsol trebuiau sa fie locuri de parcare, in ... (vezi toată discuția)
Referent - incompatibilitati, limitari? Constantin Brancoveanu Constantin Brancoveanu A, referent in cadrul unei institutii publice cu durata a muncii de 8h/zi, poate sa se angajeze si in privat, unde presteaza activitati cu totul diferite? ... (vezi toată discuția)
Data sfarsit suspendare contract de munca in revisal mariamarineci mariamarineci Buna ziua, Pana cand se face suspendarea cim in revisal daca copilul implineste varsta de 2 ani pe 02.12.2017? este bine sa fac suspendarea pana pe ... (vezi toată discuția)