avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 739 soluții astăzi
Forum Activitate Utilizatorraluca

Activitate Utilizatorraluca

Răspuns la discuția Stimulent de insertie
Multumesc pentru raspuns,dar va mai adresez o intrebare! Daca eu doresc sa ma intorc pe 1 noiembrie 2018 la munca,cu cat timp inainte trebuie sa fac cerere la angajator pentru a ii aduce la cunostinta intentia mea?Pun aceasta intrebare deoarece simt ca angajatorul nu este incantat sa ma intorc mai devreme cu doua luni. Nu as vrea sa fac cererea prea tarziu si apoi sa invoce motiv ca nu au avut timp sa se organizeze. Pe postul meu este o fata cu contract de munca nedeterminat in companie,dar determinat pe postul meu,acesta din urma expirand la data de 03.01.2019.
Buna ziua! Copilul meu implineste pe data de 20 ianuarie 2019 varsta de 2 ani. Incepand cu 1 noiembrie 2018 as dori sa ma intorc la munca pentru a beneficia de stimulentul de insertie. Intrebarea mea este:Angajatorul poate refuza sa ma primeasca cu 2 luni mai devereme? Poate sa imi refuze cererea? Mentionez ca in mormentul cand am intrat in CCIC am facut o cerere pe care am trecut ca ma intorc cu data de 1 ianuarie 2019, nestiind cu exactitate cand voi naste.