avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1060 soluții astăzi
Forum Activitate stein slick

Activitate stein slick

Răspuns la discuția Succesiune cu probleme.
Va multumesc pentru interesul si promptitudine de care ati dat dovada ,cunoscand deja situatia mi-ati putea recomanda un bun avocat?
Buna ziua, voi detalia cazul voi specifica datele problemei in posibilitatea ca cineva sa reuseasca o deslusire a situatiei deoarece nu stiu care sunt pasii procedurali pentru rezolvarea problemei .

Am o buna apropiata care a mostenit ceva in teorie, dar in practica inca nu .
In speta este vorba despre o casa care s-a impartit in mod egal mai multor copii prin testament 4 fiind la numar toți cei 4 copii aveau o parte casa fiind a bunicilor ei au cedat casa la cei 4 copii fiecare cate o parte. (Bogdan, Dragos, Gina si Elena) Bogdan avea partea din spatele curtii a casei . respectiv cam dimensiunea unei garsoniere mai " maricica ". Dragos pe partea lui vorbind cu Sora lui Gina care isi are resedinta in Italia printr-un acord de al ei l-a lasat pe Dragos sa isi construiasca casa cu acordul ca daca vine in Romania
(din an in paste, sa aibe unde sa stea). Cealalta sora,Elena placata in Iraq avand partea ei inca in testament.
Problema a aparut, in momentul cand Bogdan, fratele lui Dragos desii incepand o constructie in partea lui de curte a avut probleme serioase cu Drogurile in final conducandu-l la deces.
El a avut o fica, fiica ce a locuit in acea curte pana la varsta de 5 ani cand mama ei a decis in urma raposatului ca trebuie sa plece de acolo impreuna cu fiica sa fiind apropiata mea. Problema apare acum cand teoretic partea lui Bogdan din curte pe care acesta si-a facut si o mica constructie .nefinalizata .in teorie ar trebuii sa fie a ei tatal sau fiind decedat, iar ea avand vasta de aproape 20 de ani . Dragos impreuna cu ceilalti au amenintat-o pe apropiata mea in diverse randuri cum ca ei ar fi platit datoriile lui bogdan si diversele cheltuieli in urma consumului de droguri si intr-un fel evita orice idee cum ca ea ar avea ceva in acea curte .
iNTREBAREA MEA ESTE : CE SE POATE FACE , CARE SUNT PROCEDURILE JURIDICE PENTRU A PUNE CAPAT ACESTUI CIRC CE TREBUIE FACUT PENTRU CA APROPIATA MEA SA OBTINA DREPTUL EI SI TOT ODATA CE TREBUIE FACUT CU RUDELE AGRESIVE .
PE LANGA ASTA TREBUE PRECIZAT CA TEORETIC PARTEA APROPIATEI MELE SE AFLA IN SPATELE CURTII SI TOT ODATA MA GANDESC CA TREBUIE FACUT UN DRUM CU GARD SAU NU STIU NU MA PRICEP . Tocmai din acest motiv am apelat la acest portal . Cu stima, Vlad!

Buna ziua, asa cum o spune si titlu vreau sa constitui o mica firma pentru a acorda imprumuturi legal in offshore pentru a beneficia si de optimizare fiscala . Tot caut de ceva vreme o informatie despre capitalul social necasar in orice offshore, dat fiind ca sunt conditii mai speciale cand este vorba despre un ifn. Sau eventual orice alta posibilitate sau precizare pentru a oferii in "stanga si in dreapta" imprumuturi legale. ca persona fizica sau intr-o firma de profil cu activitatea intr-un paradis fiscal ce nu necesita un capital social devedit. Cu stima, Vlad!