avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1144 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Dezvoltare ifn in offshore
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Dezvoltare ifn in offshore

Buna ziua, asa cum o spune si titlu vreau sa constitui o mica firma pentru a acorda imprumuturi legal in offshore pentru a beneficia si de optimizare fiscala . Tot caut de ceva vreme o informatie despre capitalul social necasar in orice offshore, dat fiind ca sunt conditii mai speciale cand este vorba despre un ifn. Sau eventual orice alta posibilitate sau precizare pentru a oferii in "stanga si in dreapta" imprumuturi legale. ca persona fizica sau intr-o firma de profil cu activitatea intr-un paradis fiscal ce nu necesita un capital social devedit. Cu stima, Vlad!
Ultima modificare: Luni, 20 August 2018
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Infiintari firme offshore cosminculea cosminculea Ma intereseaza cateva societati serioase care se ocupa de infiintarea de firme offshore. De asemenea ma intereseaza costul infiintarii unei astfel de firme si ... (vezi toată discuția)
Firma offshore - legalitate, impozite, investitii, plati raduma raduma Recent am citit despre firme offshore si am cateva intrebari: 1. Cum poti adunce banii legal in tara? 2. Este legal sa nu platesti impozit in Romania daca ... (vezi toată discuția)
Paradisurile fiscale si infiintare firma off-shore Monica Baiceanu Monica Baiceanu Imi poate impartasi cineva din experienta infiintarii unei firme intr-un paradis fiscal, off-shore, sau alte detalii cunoscute? In perioada asta fiscal ... (vezi toată discuția)