Buna ziua si va multumesc pentru raspuns. Si dacă refuza atribuțiile din noua fisa? Dat fiind faptul ca ea are o alta funcție cea de Manager si nu va fi reîncadrata pe o noua funcție si doar se completează fisa postului cu câteva atribuții pe partea administrativă.
I se păstrează funcția de Manager.
Mai sunt necesare si alte documente sau trebuie sa mai fac si altceva, inafara de aceasta fisa? Multumesc
Buna ziua, am o angajata care s-a intors din CIC, primeste stimulent de insertie dar intre timp, am fost preluati de o alta societate iar functia ei nu mai exista in Organigrama noua (ca si structura). i-am pastrat functia s i-am marit salariul la intoarcere dar problema este ca, in perioada pandemica, i s-a modificat felul muncii (primind o functie de manager) dar in prezent aceasat functie nu mai exista. la momentul respectiv, nu i s-a adus la cunostina fisa postului noua (cu functia de manager) si acum daca vreau sa-i aduc la cunostinta noile atributii, cum pot sa o fac corect si legal, atata timp cat ea nu are o fisa a postului? trebuie sa ramana 1 an in companie, deoarece primeste stimulentul si suntem obligati prin lege dar nu poate veni la munca si sa nu faca nimic.
va rog sa ma ajutati cu un raspuns in acest sens.
toate bune si multumesc.
Buna ziua, va multumesc pentru raspuns. Dar stiam deja asta. Ma întrebam dacă pe perioada starii de urgență, exista posibilitatea sa înceteze contractul. Sau doar suspendarea acestuia, regula care se aplica si pentru ceilalti angajati, sunt in somaj tehnic l. As fi vrut să stiu, daca dupa terminarea șomajului tehnic , pot înceta contractul într-un fel sau altul.
Multumesc
Pentru angajatele care se întorc din CIC, pe perioada starii de urgență se pote face incetarea contractelor de muncă? Chiar dacă beneficiaza de stimulent sau nu? Am 1 angajată care se întoarce la 1 an si 11 luni, a renuntat la stimulent si ma intereseaza daca poate fi concediata. Si o alta angajată care urmează să se întoarcă din CIC dar beneficiaza de stimulent de insertie. Care este regimul acestor angajate atat pe perioada starii de urgență, cat si dupa.
Va multumesc mult.