avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1051 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, am o angajata care s-a intors din CIC, ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, am o angajata care s-a intors din CIC, primeste stimulent ...

Buna ziua, am o angajata care s-a intors din CIC, primeste stimulent de insertie dar intre timp, am fost preluati de o alta societate iar functia ei nu mai exista in Organigrama noua (ca si structura). i-am pastrat functia s i-am marit salariul la intoarcere dar problema este ca, in perioada pandemica, i s-a modificat felul muncii (primind o functie de manager) dar in prezent aceasat functie nu mai exista. la momentul respectiv, nu i s-a adus la cunostina fisa postului noua (cu functia de manager) si acum daca vreau sa-i aduc la cunostinta noile atributii, cum pot sa o fac corect si legal, atata timp cat ea nu are o fisa a postului? trebuie sa ramana 1 an in companie, deoarece primeste stimulentul si suntem obligati prin lege dar nu poate veni la munca si sa nu faca nimic.
va rog sa ma ajutati cu un raspuns in acest sens.
toate bune si multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:10, 18 August 2023
II comunicati noua fisa a postului ..altfel , nu aveti cum.
Buna ziua si va multumesc pentru raspuns. Si dacă refuza atribuțiile din noua fisa? Dat fiind faptul ca ea are o alta funcție cea de Manager si nu va fi reîncadrata pe o noua funcție si doar se completează fisa postului cu câteva atribuții pe partea administrativă.
I se păstrează funcția de Manager.
Mai sunt necesare si alte documente sau trebuie sa mai fac si altceva, inafara de aceasta fisa? Multumesc
Vedeti acest articol
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suplimentare atributii Tpopa Tpopa Buna seara, as dori sa aflu daca in cazul suplimentarii atributiilor de serviciu , pe langa faptul ca in fisa postului vor fi mentionate si aceste atributii, ... (vezi toată discuția)
Concediere art 65 - post desfiintat , infiintat alte 5 posturi cu aceeasi denumire, cf c.o.r. kira.11 kira.11 Am fost recent disponibilizata cu articolul 65. Postul X pe care l-am detinut s-a desfiintat. In noua organigrama apar insa alte 5 posturi X, cu aceeasi ... (vezi toată discuția)
Salarizare si resurse umane in acelasi timp la bugetari adrian_st adrian_st Buna ziua! Am urmatoarea speta. In urma cu ceva ani, in baza unui concurs, am fost incadrat la o INSTITUTIE BUGETARA, ca economist salarizare, in principal, ... (vezi toată discuția)