avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 464 soluții astăzi
Forum Activitate mihaelaboangher

Activitate mihaelaboangher

Buna dimineața ! Activitatea de munca a fost oprită pe timpul pandemiei pt 6 luni,si am luat șomaj tehnic ! Aceste luni de șomaj se pun la vechime pe cartea de muncă ? Multumesc !
Buna ziua ! Am și eu o nedumerire și va rog frumos sa mă lămuriri :soțul a lucrat din 1983 pana in 2009 (in acest interval este și armata) ! Dar pe cartea de munca s-au trecut sus pe foaie cu roșu doar 11ani și 6 luni grupa 1, 5 ani și 8 luni grupa deosebita și 5 ani grupa 2 ! Din 1983 pana in 2009 sânt 26 ani ,dar numărând anii din grupe vin doar 22 ! Unde au dispărut restul de ani ? De de nu au fost luați in calcul toți cei 26 ? Ei nu au lucrat fără grupe niciodată fiind combinat chimic ?
DL Carp ,soțul a lucrat astfel: 13.02.1983-19.07.84 ,a urmat imediat armata,apoi 13.02.1986-05.02.2010 . Din acești ani a lucrat cu 100% 11 ani 6 luni 12 zile cu grupa 1 ,apoi 5ani grupa 2 până în 2001,,și restul până in 2009 in condiții deosebite de munca ! Apoi a avut șomaj 2010 ! Sper sa mă puteți ajuta acum ! Multumesc !
Bună seara ! Soțul născut 06.12.1964 ! A lucrat din 1983 până în 2009 ! A avut 11 ani grupa 1 și 10 ani grupa 2 ! In 2010 a avut șomaj ! Când se pate pensiona la limita de vârstă ? Mulțumiri anticipate !
Răspuns la discuția proces P.A.S Petrom

Cornel Vasile a scris:

Unde ati deschis litigiul , la ce instanta ?

Bună ziua, la judecătoria sect 1 Bucureşti.
Bună ziua , soția supravietuitoare ce procent va lua din pensia soțului decedat ?
Bună ziua , dacă soțul care va fi pensionar va deceda , soția supraviețiutoare are drept la pensie de urmaş ținând cont că aceasta nu a cotizat pt pensie niciodată ? Dacă da , cât la sută va avea dreptul după noua promulgare a legii pensionării ?
Bună ziua ! In urmă cu vreo 10 ani toți salariații Petrom au deschis dosar pt recuperare pachetului de 8%din acțiunile Petrom. Multi au ieşit la pensie ; mulți au fost concediați şi astfel s-a pierdut urma dosarului . Nu am mai primit nici un fel de citație de atunci . Rog frumos pe aceasta cale dacă cineva mă poate pune la curent cu stadiul dosarului şi cum aş putea să mai cer dreptul după atâta timp. Mulțumesc anticipat !