avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 372 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... proces P.A.S Petrom
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

proces P.A.S Petrom

Bună ziua ! In urmă cu vreo 10 ani toți salariații Petrom au deschis dosar pt recuperare pachetului de 8%din acțiunile Petrom. Multi au ieşit la pensie ; mulți au fost concediați şi astfel s-a pierdut urma dosarului . Nu am mai primit nici un fel de citație de atunci . Rog frumos pe aceasta cale dacă cineva mă poate pune la curent cu stadiul dosarului şi cum aş putea să mai cer dreptul după atâta timp. Mulțumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: mihaelaboangher , utilizator 11:15, 4 Septembrie 2018
Unde ati deschis litigiul , la ce instanta ?

Cornel Vasile a scris:

Unde ati deschis litigiul , la ce instanta ?

Bună ziua, la judecătoria sect 1 Bucureşti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Majorare pensie alimentara andreea001 andreea001 Buna ziua. Am nevoie de putin ajutor. Sunt divortata si in martie anul curent l-am dat in judecata pe fostul sot pentru majorarea pensiei alimentare. ... (vezi toată discuția)
Proces vechi de 10 ani BoangherMihaela BoangherMihaela Bună ziua. În urmă cu 10 ani Asociația Salariaților Petrom a chemat în judecată pe liderii Petrom de atunci ( SOV, Liviu Luca , etc), dosar prin care se ... (vezi toată discuția)
Radiere litigiu atomol atomol cum si unde se poate cere radierea unui litigiu inscris in cartea funciara ???litigiu solutionat cu multi ani in urma???multumesc!!!!!! (vezi toată discuția)