avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 655 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... radiere litigiu
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

radiere litigiu

cum si unde se poate cere radierea unui litigiu inscris in cartea funciara ???litigiu solutionat cu multi ani in urma???multumesc!!!!!!
Cel mai recent răspuns: matray , utilizator 10:22, 2 Martie 2017
Actiunea se depune la Judecatorie cf.Legii 7/96.
Pentru motivarea cererii ai nevoie si de hotararea definitiva & irev. a litigiului inscris la CF.
Politia sectia 16 Buc cea care in urma unei sesizari a inaintat dosarul de urmarire penala are un nr. de dosar iar dosarul judecat la jud.sect.4 are alt nr.Sentinta definitiva o am Tre. sa merg cu ea deci la judec. sect.4 si sa cer radierea litigiului nu-i asa?????
radierea unui litigiu din CF se face printr-o cerere tipizata care o gasesti la cadastru .la aceasta cerere se ataseaza sentinta legalizata si taxa de radiere.
gabriela paduraru a scris:

Actiunea se depune la Judecatorie cf.Legii 7/96.
Pentru motivarea cererii ai nevoie si de hotararea definitiva & irev. a litigiului inscris la CF.

Judecatorie am spus???
Hmm...mea culpa...visam la pranz!!!
Ultima modificare: Luni, 4 Februarie 2008
Gabriela PĂDURARIU, Alte profesii
Notarea litigiului trebuie sa fi fost facuta in baza unui certificat de grefa care atesta ca pe rolul judecatoriei ... se afla dosarul nr..... avand ca obiect.....
In masura in care se prezinta hotararea judecatoreasca care atesta solutionarea definitiva si irevocabila a litigiului ce afacut obiectul aceslui dosar, acesta notare se radiaza din cartea funciara. (nu trebuie o alta judecata ci doar o cerere la CF).

Alte discuții în legătură

Trebuie sa vand apartamentul si inca am mentiuni in cartea funciara mir_ella56 mir_ella56 POT FACE ?VANZAREA!am mentiune ,,litigiu in cartea funciara .Din cauza concediului la judecatorie nu am reusit sa fiu in termen .AM DECLARATIE NOTARIALA de la ... (vezi toată discuția)
Cum sa procedez ? atomol atomol In extrasul de carte funciara am o sarcina pe care vreau sa o radiez .Este vorba de o plangere penala urmata de un proces penal care s-a judecat . Am sentinta ... (vezi toată discuția)
Cf aledical aledical unde sa ma adresez pentru a afla o notare in cf nu cunosc revendicatori si nici cum sa solutionat cazul deoarece nr dosar nu corespunde este din 2004 iar eu ... (vezi toată discuția)