Politia sectia 16 Buc cea care in urma unei sesizari a inaintat dosarul de urmarire penala are un nr. de dosar iar dosarul judecat la jud.sect.4 are alt nr.Sentinta definitiva o am Tre. sa merg cu ea deci la judec. sect.4 si sa cer radierea litigiului nu-i asa?????
radierea unui litigiu din CF se face printr-o cerere tipizata care o gasesti la cadastru .la aceasta cerere se ataseaza sentinta legalizata si taxa de radiere.
Notarea litigiului trebuie sa fi fost facuta in baza unui certificat de grefa care atesta ca pe rolul judecatoriei ... se afla dosarul nr..... avand ca obiect.....
In masura in care se prezinta hotararea judecatoreasca care atesta solutionarea definitiva si irevocabila a litigiului ce afacut obiectul aceslui dosar, acesta notare se radiaza din cartea funciara. (nu trebuie o alta judecata ci doar o cerere la CF).
Cum sa procedez ?
atomol
In extrasul de carte funciara am o sarcina pe care vreau sa o radiez .Este vorba de o plangere penala urmata de un proces penal care s-a judecat . Am sentinta ... (vezi toată discuția)
Cf
aledical
unde sa ma adresez pentru a afla o notare in cf nu cunosc revendicatori si nici cum sa solutionat cazul deoarece nr dosar nu corespunde este din 2004 iar eu ... (vezi toată discuția)