avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1097 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cf
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cf

unde sa ma adresez pentru a afla o notare in cf nu cunosc revendicatori si nici cum sa solutionat cazul deoarece nr dosar nu corespunde este din 2004 iar eu am intabulat in 2008
Cel mai recent răspuns: Paula Tudor , Consilier juridic 13:54, 14 Mai 2010
Mergeti la cartea funciara si solicitati un extras de informare
Mergeti la Biroul de Carte Funciara si solicitati un extras cf de informare
da am cerut, si acolo este notat o actiune impotriva comisiei locale ce se ocupa cu legea 18/91 dar nu stiu cum s-a solutionat din 2004
In calitate de proprietar tabular, dvs. puteti solicita biroului de cadastru si publicitate imobiliara copii dupa actele in baza carora s-a facut acea notare in cartea funciara. Cand intrati in posesia copiilor, confruntati datele din acele inscrisuri cu cele din dosarul de la judecatorie si vedeti ce legatura au. Iar din 2004 pana azi sigur s-a solutionat dosarul. V-am explicact si ieri cum sa procedati pentru radierea acelei notari din cartea funciara.
nu exista nici o lege care sa oblige pe cel care cere o notare in cf sa vina si cu sentintia finala? pentru ca si eu daca vreau sa blogez un cf pot sa o fac

Alte discuții în legătură

Cumparare apartament fara probleme ulterioare starcopit starcopit Buna ziua! As dori sa achizitionez un apartament/ garsoniera in Buc. intr-un viitor previzibil. As dori sa aflu legat de acest fapt cum sa ma asigur eu, ... (vezi toată discuția)
Nume gresit in extras c.f. goroon goroon ...buna ziua * In extrasul c.f. numele bunicului de la care am mostenit casa apare trecut gresit , in sensul ca doua litere sunt trecute eronat fata de ... (vezi toată discuția)
Introducere in cartea funciara boghy09 boghy09 Buna ziua, va rog daca stie cineva, atunci cand cumperi un imobil, esti trecut automat in cartea funciara? Cea ce as dori sa stiu mai exact, apartamentul in ... (vezi toată discuția)