Buna ziua, va rog daca stie cineva, atunci cand cumperi un imobil, esti trecut automat in cartea funciara? Cea ce as dori sa stiu mai exact, apartamentul in care locuiesc este intabulat si as avea nevoie de un extras de carte funciara informativ, dar ar trebui sa apara numele meu pe el si nu stiu sigur daca sunt trecut in cartea funciara sau a ramas fostul propietar? Sper sa intelegeti ceea ce as dori sa aflu si sa ma puteti ajuta. Va multumesc
Daca ati facut cadastru si intabularea dr, de proprietate atunci apareti in cartea funciara, si puteti obtine extras de carte funciara daca nu trebuie sa va faceti intabularea.
Daca ati cumparat prin act de vanzare cumparare incheiat de notar, apartamentul inseamna ca este intabulat si in cartea funciara apareti dvs ca si proprietar.
Pentru linistea sufleteasca a dumnevoastra, mergeti la biroul de carte funciara, cu nr. de carte funciara si numar topografic al apartamentului si solicitati un extras de carte funciara pentru informare. In acel extras de CF. ve-ti vedea daca sunteti dvs. proprietarul apartamentului sau e vechiul proprietar.
Carte funciara
SPIREA
Cu siguranta proprietatea mea dispune de un nr la cartea funciara doar ca eu nu-l cunosc.In cazul in care nu am cadastrul si intabularea facuta si nu cunosc ... (vezi toată discuția)