avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Activitate karyna

Activitate karyna

Răspuns la discuția Va rog sa ma ajutati
Pai foarte pe scurt trebuie sa fac cam in felul urmator daca stiu eu cat de cat ceva...deoarece noi inca nu am facut asa ceva la facultate,dar nush de ce ne`a cerut asa ceva....in principiu din cate cred eu ,cred ca am de facut de la autosesizarea tribunalului daca nu ma insel,partile,probe.etc,...totul asa pe scurt nu foarte detaliat.Problema este ca nu stiu ordinea "etapelor"...si cate sunt.Sper sa ma fi inteles,daca nu ...atunci scz de exprimare.Va multumesc.
As vrea pentru inceput sa va spun ca sunt studenta in anul II Drept si mi`am permis sa va cer ajutorul in ceea ce ma priveste pe mine pentru realizareaunei teme pentru facultate.Ceea ce trebuie sa fac sunt etapele de desfasurare a unui furt calificat in instanta,toate procedurile care trebuies facute.Va rog sa ma ajutati ,am nevoie neaparat de aceste etape,si de aceea am apelat la dumneavoastra.Va multumesc mult.Bobe Oana
Răspuns la discuția FURT CALIFICAT -VA ROG AJUTOR
Buna,am vazut acest titlu la forum si chir imi pare rau pentru florinorh,dar as avea si eu nevoie de putin ajutor in ceea ce priveste furtul calificat,va rog frumos.Am de predat pentru facultate(sunt studenta anul 2 la Facultatea de Drept "Vasile Goldish"),nu tocmai un referat dar am de facut un portofoliu,referat nu conteaza asta,ceea ce ma priveste pe mine sunt etapele rezolvarii furtului calificat,de la la inceput,platirea unor taxe la judecatorie,cu parti,pana la sentintza finala.Sper sa ma fi inteles de ce am nevoie si v-as fi recunoscatoare daca m-ati ajuta.Va multumesc.Oana